Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λαμία – ΑΕΚ: Το πρώτο ματς του 2022 για την Ένωση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμία – ΑΕΚ: Το πρώτο ματς του 2022 για την Ένωση

Λαμία – ΑΕΚ: Η Ένωση των πολλών προβλημάτων αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τη Λαμία.

Πρώτο ματς μέσα στο 2022 για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας (17:15, COSMOTE SPORT 3 HD) τη Λαμία για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κλίμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι βαρύ, με τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη να βυθίζει στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ψάχνει μόνο το τρίποντο στο ΔΑΚ, θέλοντας να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά. Μετά από 15 αγώνες, η Ένωση βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -11 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς του Δικεφάλου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με τον κορωνοϊό να χτυπάει την… πόρτα της ομάδας. Τέσσερις παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο ιό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Βράνιες, αλλά και ο ανέτοιμος Στάνκοβιτς. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσούμπερ, Μισελέν, Ρότα, Τάνκοβιτς και Μιτάι.

Αποστολή και σύνθεση

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Λάτσι, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης. Όσον αφορά τη σύνθεση του Δικεφάλου, ο Αργύρης Γιαννίκης προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Τσιντώτας, με τους Σβάρνα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Μοχαμαντί να παίρνουν θέση στην τετράδα της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ το δίδυμο Σιμόες – Λε Ταλέκ φαίνεται να έχει προβάδισμα, με τους Αμραμπατ και Γκαρσία στις πτέρυγες και τον Μάνταλο σε ρόλο δεκαριού. Στην κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης, προβάδισμα έχει ο Ανσαριφάρντ έναντι του Αραούχο. Από τη άλλη, εκτός αποστολής για τη Λαμία έμειναν οι Βύντρα, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μανούσος και Γκέντσογλου, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει και τρία κρούσματα κορονοϊού.

 

Η Λαμία

Η αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεζ, Σκόνδρας, Γκολέμικ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Τιρόνε, Μπεχαράνπ, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκούρα, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις