Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκέρτσος – κορονοϊός: Ανησυχία στου Μαξίμου, η απάντηση του Οικονόμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος – κορονοϊός: Ανησυχία στου Μαξίμου, η απάντηση του Οικονόμου

Σκέρτσος - κορονοϊός: Ο κ. Σκέρτσος σήμερα δεν ήρθε σε επαφή με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς αν ο κ. Σκέρτσος είχε έρθει σε επαφή με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε αρνητικά.

«Ο κ. Σκέρτσος σήμερα δεν ήρθε σε επαφή με τον πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλοι στο Μαξίμου ελεγχόμαστε καθημερινά, πόσο μάλλον όπως επιβάλλουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, όταν παρατηρούνται κρούσματα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», έγραψε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα ο Άκης Σκέρτσος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις