Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εγωισμός: Ποιοι βάζουν πιο πάνω τον εαυτό τους σε μια σχέση
PLUS

Ζώδια και εγωισμός: Ποιοι βάζουν πιο πάνω τον εαυτό τους σε μια σχέση

Ζώδια και εγωισμός: Για να ξέρεις να... φυλαχτείς!

Εννοείται ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σε κανέναν τομέα. Ούτε, φυσικά, και στο πώς “στεκόμαστε” μέσα σε μια σχέση. Και παίζουν πολλά ρόλο στη γενική μας εικόνα -και σε αυτό το ζήτημα. Χαρακτήρας, βιώματα, συνθήκες, προκλήσεις, πλαίσιο, εμπειρίες, γονίδια, αλλά και… τα άστρα! Η αστρολόγος του Elite Daily, Lisa Stardust αποκάλυψε τα τέσσερα ζώδια που είναι πιθανό να φέρονται λίγο πιο εγωιστικά στις σχέσεις τους.

Ας δούμε ποια είναι:
Κριός

Ο παθιασμένος Κριός ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το τολμήσει. Η πολύ έντονη επιθυμία του τον καθιστά από τη φύση του ηγέτη, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι μπορεί να επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στον εαυτό του και στους δικούς του στόχους. «Ο Κριός είναι ο πρωτότοκος του ζωδιακού κύκλου και του αρέσει να είναι το νούμερο ένα», λέει η Stardust. «Αυτό σημαίνει ότι έχουν ένα “εγώ ” στη στάση τους απέναντι στους άλλους».

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης αγαπά την περιπλάνηση και την εξερεύνηση. Η ζωντάνια του για τη ζωή, τον καθιστά κοσμικό και ζωντανό, αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν θα περιμένει να τον προλάβουν οι άλλοι. «Ο Τοξότης, είναι ελεύθερο πνεύμα, που σημαίνει ότι δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στις ανάγκες των άλλων, αλλά κυρίως στη δική του, καθώς συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός και δεν κοιτά ποτέ πίσω», λέει η Stardust.

Λέων

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Αγαπά τη συντροφική σχέση και εργάζεται ως ομάδα, αλλά αν η ζωή του ήταν ένα βιβλίο, πιθανόν να θεωρούσε τον εαυτό του ως τον ήρωα. «Ο Λέων θέλει να έχει τα πράγματα με τον τρόπο του ή καθόλου», λέει η Stardust. «Εξάλλου, είναι το ζώδιο του “εγώ”. Το λιοντάρι βάζει τις ανάγκες του πρώτα και θέλει να είναι βέβαιο ότι φροντίζει τον εαυτό του επαρκώς».

Υδροχόος

Μην ξεγελιέσαι από τα παιχνιδιάρικους τρόπους του καθώς στον ονειροπόλο Υδροχόο, αρέσει να έχει τον τελευταίο λόγο. Αν και οι πράξεις του μπορεί να μην χαρακτηρίζονται ως «εγωιστικές», σε αυτό το ζώδιο του αέρα αρέσει να είναι large και υπεύθυνο. «Οι Υδροχόοι έχουν μια μυστική εγωιστική πλευρά, κάτι που δεν παρατηρείται πολύ συχνά», λέει η Stardust. «Τους αρέσει να είναι σίγουροι για τις καταστάσεις και οι σχέσεις τους να είναι με τους όρους τους, ελέγχοντας με ήπιο τρόπο τα πράγματα. Συχνά δεν παραδίδεται στα συναισθήματα των άλλων» λέει η Stardust.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις