Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor σήμερα 3/1 trailer: Η Μυριέλλα καταρρέει, ο Γιώργος τη «σώζει»
LIFESTYLE

Survivor σήμερα 3/1 trailer: Η Μυριέλλα καταρρέει, ο Γιώργος τη «σώζει»

Survivor 3/1 trailer: Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση;

Survivor 3/1 trailer: Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης από τα πρώτα επεισόδια του Survivor έδειξαν ένα αμοιβαίο -φιλικό σε πρώτη φάση- ενδιαφέρον. Όμως, όσο περνούν τα επεισόδια τους βλέπουμε να έρχονται όλο και πιο κοντά. Χθες, είδαμε στα Survivor highlights το δώρο, που έλαβε η παίκτρια των Διασήμων από εκείνον των Μαχητών και στη συνέχεια την… κόντρα τους στο παιχνίδι ερωτήσεων. Στο αποψινό επεισόδιο έρχονται ακόμα πιο «καυτές» εξελίξεις. Όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα, οι παίκτες των δύο ομάδων δίνουν και την ψυχή τους για νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στον στίβο μάχης, που απαιτεί τεράστια σωματική δύναμη, οι παίκτες, που τρέφονται ελάχιστα στον Άγιο Δομίνικο φτάνουν στα όριά τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή κάποια στιγμή καταρρέει. Πέφτει σχεδόν λιπόθυμη στην άμμο. Τότε, ο Γιώργος Κατσαούνης τρέχει προς το μέρος της, την παίρνει αγκαλιά και την απομακρύνει για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ηθοποιός δείχνει να έχει πάθει κάτι σαν κρίση πανικού και να βρίσκει στην αγκαλιά του αγρότη την ασφάλεια, που έψαχνε. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και αυτό θα εξοργίσει τον Βαλάντη. Ο τραγουδιστής θα ζητήσει τον λόγο από τον Γιώργο. «Εδώ παίζουμε, δεν ήρθαμε να παντρευτούμε. Μετά έξω από το παιχνίδι κάντε ό,τι γουστάρετε», τους λέει με ύφος και ξεσπάει κόντρα. Τα ίδια γίνονται και στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού. Τρελαίνεται ο Βαλάντης με το ειδύλλιο.

Survivor 3/1 trailer: Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση;

Η απάντηση στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Survivor 3/1 trailer: Τι θα δούμε απόψε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις