Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος: Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατρόμητος: Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Περιστερίου

Ατρόμητος: Σήμερα (3/1) θα γίνουν ξεκάθαρα περισσότερα, μετά και τα επαναληπτικά τεστ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο την Τετάρτη.

Άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τα συνολικά κρούσματα, πλέον, στην ομάδα να φτάνουν τα επτά! Στην ανακοίνωση των Περιστεριωτών, πάντως, δεν γίνεται γνωστό αν είναι παίκτες ή μέλη του stuff της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα (3/1) θα γίνουν ξεκάθαρα περισσότερα, μετά και τα επαναληπτικά τεστ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά κρούσματα του ιού από αυτά που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και αυτήν τη στιγμή η ομάδα μας είναι στη δυσάρεστη κατάσταση να αριθμεί συνολικά επτά ασθενείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις