Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη – κόρη: Πρώτη βόλτα για το 2022!
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη – κόρη: Πρώτη βόλτα για το 2022!

Μαρία Ηλιάκη - κόρη: Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία

Για τη Μαρία Ηλιάκη το 2021 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια, στις αρχές Ιουνίου έφερε στον κόσμο την κόρη της της και καρπό του ερωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη και από εκείνη την ημέρα όλοι μαζί ζουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Οι φετινές γιορτές ήταν ξεχωριστές για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία ταξίδεψε στην Ελβετία για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της μαζί με την κορούλα τους. Μάλιστα, σήμερα όλοι μαζί έκαναν την πρώτη τους βόλτα για το 2022 και η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί στο Instagram δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, αλλά και άλλη μία όπου ποζάρει δίπλα στο καρότσι της μικρής Κατερίνας και λάμπει από ευτυχία.

«Η πρώτη μας βόλτα για το 2022…εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με ηρεμία…αισιοδοξία…δικαιοσύνη …αλήθεια …και υγεία…να είστε πάντα δυνατοί και να κυνηγάτε τα όνειρα σας όσο δύσκολα κι αν σας φαίνονται, να μη φοβάστε και να θυμάστε πως το «καλό» πάντα κερδίζει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις