Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόσα λεφτά ήθελε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόσα λεφτά ήθελε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πρόκειται για ένα πρόσωπο που κυνηγούσαν και πέρυσι, αλλά, τελικά, το έπεισαν φέτος και κάπως έτσι το παρακολουθούμε στις οθόνες μας.

Tο όνομα της Ευριδίκης Παπαδοπούλου ακουγόταν καιρό για το Survivor. Φέτος, όμως, η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» της Influencer και να τη ρίξει στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως την περσινή σεζόν η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ήταν και πάλι ανάμεσα στους υποψήφιους για το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, τότε είχε ακουστεί και το όνομα της πρώην συμπαίκτριάς της στο My Style Rocks, Ιωάννας Τούνη, με το ποσό που της πρότεινε η ομάδα του Ατζούν να φτάνει τα 4.500 ευρώ την εβδομάδα.

Ένα ποσό βέβαια που σύμφωνα με την Ευριδίκη ήταν μικρό, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. Με τι χρήματα θα πήγαινε εκείνη; Η απάντησή της ήταν αφοπλιστική. «Θα πήγαινα στο Survivor για ένα εκατομμύριο ευρώ», είχε πει. Σίγουρα δεν πήρε αυτά τα λεφτά από την τουρκική παραγωγή, όμως, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν μαθαίναμε ότι η γνωστή Ελληνίδα Influencer έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια της ομάδας των Διασήμων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις