Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρου σκάνδαλο: Η στήριξη από την πρώην σύντροφό του Μαρία Καλάβρια
LIFESTYLE

Αλεξάνδρου σκάνδαλο: Η στήριξη από την πρώην σύντροφό του Μαρία Καλάβρια

Αλεξάνδρου σκάνδαλο: "Εννοείται ότι ο Δημήτρης δε θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν το συζητάμε καν", είπε on camera η πρώην κοπέλα του Μαρία Καλάβρια.

Στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” μίλησε η Μαρία Καλάβρια για τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γεγονός ότι κάποιες εκπομπές τον φωτογράφιζαν ότι έχει διαρρεύσει ροζ βίντεο με πρώην κοπέλα του στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα η Μαρία Καλάβρια, της οποίας η σχέση με το Δημήτρη Αλεξάνδρου διήρκησε περίπου τρία χρόνια, αναφέρθηκε στον πρώην αγαπημένο της με τα καλύτερα λόγια, δηλώνοντας πως δε μπορεί να πιστέψει γιατί τον υπέβαλαν σε όλη αυτή την κατάσταση και έπρεπε να το περάσει αυτό. Υπενθυμίζουμε πως πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «έσπασε» πριν μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξαιτίας όλων αυτών που ακούγονταν για τον ίδιο.

Η Μαρία Καλάβρια σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν το ήξερα. Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν το συζητάμε καν. Όταν μου το είπαν, γελούσα. Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω τον χαρακτήρα του, δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε». Τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε θετικά, με τη σειρά του, τη στήριξη της πρώην συντρόφου του σε εκείνον: «Την ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη δήλωση που έκανε, με τιμά πολύ. Το παρελθόν σου πάνω από όλα. Δεν έχει να κάνει με το γιατί ασχολήθηκα. Είχε ξεφύγει πάρα πολύ. Σκιαγραφούσαν εμένα αλλά και εκείνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις