Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κάρολος Παπούλιας – ΚΙΝΑΛ: “Πρόεδρε, σε αποχαιρετάμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάρολος Παπούλιας – ΚΙΝΑΛ: “Πρόεδρε, σε αποχαιρετάμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη”

Κάρολος Παπούλιας - ΚΙΝΑΛ: Επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πολιτικό με ένα βίντεο το Κίνημα.

«Ένας σπουδαίος πολιτικός και αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατίας και της πατρίδας, ο Κάρολος Παπούλιας, έφυγε από κοντά μας» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής για τον Κάρολο Παπούλια, που έφυγε από τη ζωή. «Πρόεδρε, σε αποχαιρετάμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» καταλήγει το «αντίο» του ΚΙΝΑΛ, που επέλεξε να αποχαιρετίσει τον πολιτικό, με ένα βίντεο. Σε αυτό περιλαμβάνονται κάποιες στιγμές του Κάρολου Παπούλια κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, θα γίνει η κηδεία του Κάρολου Παπούλια. Λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον κορονοϊό, η ταφή του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στο γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων. Η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.

Κηδεία με τιμές Αρχηγού Κράτους

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, θα αποδοθούν κατά την κηδεία του Κάρολου Παπούλια οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους. Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον, οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις