Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: «Ήταν 4 χρόνια νεότερός μου, στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική»
LIFESTYLE

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: «Ήταν 4 χρόνια νεότερός μου, στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική»

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Τότε ήταν 30 ετών και την είχε πιάσει το άγχος της αποκατάστασης γι΄αυτό και απέφευγε γνωριμίες από τον χώρο της τέχνης θέλοντας να βρει κάτι πιο σταθερό.

Καλεσμένοι λίγο πριν από την εκπνοή του 2021 στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Μίλησαν για τη σχέση τους, για το πώς γνωρίστηκαν και πώς κατέληξαν να ερωτευτούν μιας και η Θάλεια Ματίκα είχε εξαρχής ξεγράψει το ενδεχόμενο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τότε ήταν 30 ετών και την είχε πιάσει το άγχος της αποκατάστασης γι΄αυτό και απέφευγε γνωριμίες από τον χώρο της τέχνης θέλοντας να βρει κάτι πιο σταθερό για να χτίσει το μέλλον της. Η ζωή ήρθε όμως και της ανέτρεψε όλα τα πλάνα.

«Είχα κλείσει τα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να αποκατασταθώ ότι ήθελα η επόμενη σχέση μου να είναι εκτός χώρου για να μην μπλέξω με καλλιτέχνη. Ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, με πιο σταθερό επάγγελμα, να είναι κάτι πιο σταθερό. Οι γυναίκες τα παθαίνουμε αυτά… Αυτές οι βλακείες…Όσο προοδευτική και να είσαι… Δεν ήθελα να βρω έναν καλλιτέχνη και να επωμισθώ το ψώνιο ενός καλλιτέχνη που έχω κι εγώ» είπε μεταξύ άλλων. «Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”.

Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική, τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο

Παρόλο που μου άρεσε ήταν 4 χρόνια νεότερός μου, ήταν ηθοποιός και δεν ήθελα να χάσω χρόνο στα 30. Με την υπομονή όμως και την υπομονή του… αν βάλει έναν στόχο τον κατακτά». Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική, τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο και του έλεγα τα προβλήματά μου. Με κυνήγησε μετά. Όταν μου είπε πως θα βγει με μια άλλη κοπέλα, κάτι ξύπνησε μέσα μου. Εκείνη την ημέρα τον κάλεσα στο σπίτι μου να δούμε DVD» ανέφερε η Θάλεια Ματίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις