Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όταν τα “εχωνε” στον Τσίπρα
LIFESTYLE

Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όταν τα “εχωνε” στον Τσίπρα

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες στο φετινό Survivor, είναι σίγουρα η Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και τα βάζει με τους Μαχητές, όμως πριν χρόνια τα είχε βάλει με τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες στο φετινό Survivor, είναι σίγουρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ξανθιά καλλονή μετά τις συμμετοχές της στο «My Style Rocks» και το «J2US», αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις στο ριάλιτι επιβίωσης και το σίγουρο είναι πως με την εμφάνισή της και τον δυναμικό χαρακτήρα της, θα απασχολήσει έντονα το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε συνηθίζει να «ανάβει» φωτιές με δηλώσεις της και όχι μόνο.

SURVIVOR spoiler – Τεράστια ανατροπή, αυτός αποχωρεί απόψε!

Ας θυμηθούμε τη δήλωση που είχε κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον Ιανουάριο του 2017 στο Newsbomb.gr. Τότε το μοντέλο, τα είχε «πετάξει» σχεδόν όλα μπροστά στη Βουλή θέλοντας να συνδυάσει -αστειευόμενη πάντα- τις πόζες της, με τις επιλογές του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η Ευρυδίκη τότε δεν είχε διστάσει να πει «Αλέξη μας τα πήρες όλα και με άφησες με το βρακί», ενώ είχε αναφέρει πως ακόμα και να πουλήσει την Ακρόπολη, εμείς θα την πάρουμε πίσω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις