Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παύλος Χαϊκάλης παράσταση: Έξαλλος ξανά ο ηθοποιός, καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια
LIFESTYLE

Παύλος Χαϊκάλης παράσταση: Έξαλλος ξανά ο ηθοποιός, καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια

Παύλος Χαϊκάλης παράσταση: Ο ηθοποιός καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια - «Αντί να δούνε την εξέλιξη των γεγονότων, χτυπάνε τον Χαϊκάλη», δήλωσε μεταξύ άλλων

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», ο Παύλος Χαϊκάλης προσπαθεί εκ νέου να αποκαταστήσει την αλήθεια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», όπου πρωταγωνιστεί. Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, δέχτηκε στοχευμένη επίθεση από τα κανάλια, καθώς προσπαθούν -κατά τα λεγόμενά του- να τον διασύρουν και να προβάλλουν μία λάθος εικόνα σχετικά με την παράσταση, στην οποία συμμετέχει στην Κύπρο. Μάλιστα, τόνισε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με το θέατρο να φαίνεται άδειο, είναι από τη γενική πρόβα και όχι από την ημέρα της παράστασης. Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο ηθοποιός θέλησε να πει τη δική του εκδοχή της αλήθειας και να καταγγείλει την «ανθρωποφαγία» που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του.

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά και έτυχε να είναι στην Κύπρο, δεν πήγα εκεί για να αποφύγω κάτι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους του τύπου: “Η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο”. Λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο… Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν υπάρχει καμία καταγγελία εις βάρος του και η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφασίσει πως κρίνεται ένοχος για κάποια από τις πράξεις του.

Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι;

«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν, γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση για να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούνε την εξέλιξη των γεγονότων, χτυπάνε τον Χαϊκάλη!», δήλωσε.

«Υπήρχε το θέμα: “Γιατί να δουλέψει ο Χαϊκάλης;” και “γιατί του δώσανε δουλειά;”. Αυτό είναι ανθρωποφαγία. Εάν αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες, τι μέλλει γενέσθαι;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο ηθοποιός, που έχει κατηγορηθεί από γυναίκες για παρενόχληση. Τέλος, εξήγησε πως αυτό που τον ενόχλησε και προκάλεσε την έκρηξή του στον τηλεοπτικό αέρα ήταν τα πλάνα που προβλήθηκαν και «διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα». Πρόσθεσε μάλιστα, πως μετά το τέλος της παράστασης, σκοπεύει να αποσυρθεί οριστικά από το θέατρο, ενώ απέρριψε επίσης και μία επαγγελματική πρόταση για το καλοκαίρι. Όπως εξήγησε, θα ασχοληθεί με το χόμπι του, που δεν είναι άλλο από την… αστρολογία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις