Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιχειρηματίας Ντράφι: Το μυστήριο με τα καμένα αυτοκίνητα στη Δυτική Αττική
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας Ντράφι: Το μυστήριο με τα καμένα αυτοκίνητα στη Δυτική Αττική

Επιχειρηματίας Ντράφι: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Βρισκόταν στα Λιόσια σε μια ταβέρνα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρίσκονταν στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό με δύο καμένα αυτοκίνητα που έχει εντοπίσει  στη Δυτική Αττική.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γ.Κ., που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, χθες βράδυ βρισκόταν σε ταβέρνα και έτρωγε. Στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, φέρεται να τον απήγαγαν άγνωστοι. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία από την οδό Ξανθού, όπου βρίσκεται και το σπίτι του.

Την εξαφάνιση του επιχειρηματία δήλωσε φίλος του, ο οποίος μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και όπως υποστηρίζει τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, που διατηρεί επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σημειώνεται ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις