Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν;
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν;

Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας γι’αυτή την εβδομάδα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας έγινε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τον οποίο κέρδισαν ξανά οι Μαχητές και μάλιστα σχετικά εύκολα, στέλνοντας για δεύτερη φορά τους Διασήμους στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στην ψηφοφορία έγινε μεγάλη μάχη μεταξύ του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Ελισάβετ Σπανού με την τραγουδίστρια να είναι αυτή που θα ακολουθήσει τον Βαλάντη στον…τάκο, δηλαδή στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Τρίτος αγωνας

Σήμερα το βράδυ θα γίνει ο τρίτος αγώνας ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν όλα για μια ακόμη φορά για τη νίκη. Οι κόκκινη ομάδα του Survivor θέλει όσο τίποτα να πάρει τη νίκη, αφού θα ήταν καταστροφικό να ψηφιστεί και τρίτος Διάσημος ως υποψήφιος για αποχώρηση. Από την άλλη οι Μαχητές θέλουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να στείλουν για τρίτη σερί φορά τους αντιπάλους τους στο Συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler σήμερα 28/12 3η ασυλία: Ποιος θα κερδίσει λοιπόν σήμερα στη νέα μάχη;

Σίγουρες διαρροές ακόμη δεν έχουμε. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι Διάσημοι έχουν προβάδισμα για τον σημερινό αγώνισμα ασυλίας. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τον αγώνα ασυλίας ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα καθορίσει τις μετέπειτα εξελίξεις στο Survivor 2022.

Survivor σήμερα 28/12: Ένταση στο Συμβούλιο

Ένταση θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Διάσημοι θα «τα πάρουν» με μία ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου! Ο Γιώργος Κατσαούνης λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια, είμαι για τα αλώνια. Οι από δίπλα είναι για σαλόνια»! Αυτή η δήλωση προκάλεσε την έκρηξη του Βαλάντη: «Άμα σου πω τι έχω περάσει εγώ φίλε μου… Δεν θα καταλάβεις τίποτα ποτέ, άστο…»!

Και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε σε έντονο ύφος: «Ο συμπαίκτης από απέναντι, φίλος, Έλληνας, αδελφός είναι άκρως προσβλητικός συνεχώς, αλλά δεν μας προσβάλλει γιατί είμαστε ανώτεροι από αυτόν». Και ο Γιώργος Κατσαούνης φυσικά απάντησε με το ανάλογο ύφος και προκλήθηκε ακόμα μία ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες που φαίνεται ότι δεν πάνε καθόλου καλά… και φανταστείτε ότι είναι λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο… Πάντως, στο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός θα σφυρίξει την έναρξη και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, όμως οι Διάσημοι ανησυχούν πολύ μη χάσουν ξανά! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει αυτή τη φορά στο στίβο μάχης;

Survivor σήμερα 28/12: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις