Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – μητέρα Λαζαρίδη: Η δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – μητέρα Λαζαρίδη: Η δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών

Αγγελική Ηλιάδη - μητέρα Λαζαρίδη: Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Λαζαρίδη είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επικοινωνία των παππούδων με τον γιο του Μπάμπη Λαζαρίδη

Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Λαζαρίδη είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επικοινωνία των παππούδων με τον γιο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Ωστόσο η τραγουδίστρια «δεν εφάρμοσε ποτέ την απόφαση» για επικοινωνία και «άλλαζε τηλέφωνα» σύμφωνα με την δικηγόρο της Μαρίας Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή. Μία ημέρα μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Λαζαρίδη που είδε τις εικόνες της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να φιλιούνται στη Φάρμα, η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε για τη δικαστική διαμάχη των δύο γυναικών. «Είχα αναλάβει την υπόθεση επικοινωνίας του μικρού Μπαμπίνου, ήταν τότε 8 ετών, μετά τη δολοφονία του Λαζαρίδη. Η εντολέας μου Μαρία Λαζαρίδη, της είχε κοπεί οποιαδήποτε επικοινωνία με το εγγόνι της παρά τις προσπάθειες που είχε καταβάλει και αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε εμένα για να προχωρήσουμε για την επικοινωνία», είπε στον ALPHA η κυρία Μαυροειδή.

«Κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων το 2013 και εκδόθηκε η απόφαση για επικοινωνία με την γιαγιά και τον παππού. Η απόφαση ποτέ δεν εφαρμόστηκε από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη με αποτέλεσμα η Μαρία Λαζαρίδη να μην έχει καμία επικοινωνία με το παιδί που σήμερα είναι 18 ετών. Ο παππούς και η γιαγιά έχουν αυτοτελές δικαίωμα για επικοινωνία με το τέκνο, κάτι που κατοχυρώνεται από το νόμο. Ο γονιός δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποκόπτει την επικοινωνία. Πάντα αυτό γίνεται για το συμφέρον του παιδιού», είπε.

«Παρότι βγήκε δικαστική απόφαση για επικοινωνία που όριζε και χρόνους, η κυρία Ηλιάδη δεν την εφάρμοσε ποτέ. Η κυρία Λαζαρίδη έκανε και τηλεφωνικές προσπάθειες και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της γιατί άλλαζε τα τηλέφωνα. Όταν δεν εφαρμόζεται μία δικαστική απόφαση, η γιαγιά και ο παππούς έχουν δικαίωμα και για μήνυση. Ωστόσο δεν ήταν αυτός ο στόχος της κυρίας Λαζαρίδη, να δυσκολέψει τη ζωή της κυρίας Ηλιάδη. Ήλπιζε ότι οικειοθελώς κάποια στιγμή θα επικοινωνούσε», ανέφερε η Κατερίνα Μαυροειδή.

Η Πόπη Μαλιωτάκη

Από την πλευρά της η Πόπη Μαλιωτάκη, μητέρα του πρώτου παιδιού του Μπάμπη Λαζαρίδη, υποστήριξε ότι η Μαρία Λαζαρίδη δεν επικοινώνησε ποτέ με τον γιο της. «Η Πόπη δεν δημιούργησε εντάσεις και προβλήματα. Απ’ ότι μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου, για την Πόπη μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τα οικογενειακά θέματα», υποστήριξε η κυρία Μαυροειδή.

«Ντροπή της»

Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ξέσπασε μετά τις εικόνες που προβλήθηκαν στο κανάλι του ΑΝΤ1, λέγοντας πως είναι «ντροπή» για την Αγγελική Ηλιάδη αυτό που κάνει. «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει την ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει».

«Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπο της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε». Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι τον πρώτο της γιο η Αγγελική Ηλιάδη τον απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008. Στη Φάρμα το τελευταίο διάστημα τη βλέπουμε να έχει αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ωστόσο, το γεγονός πως τα φιλιά μεταξύ τους ολοένα και αυξάνονται, φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου στην οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις