Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζεφ Μπέζος περιουσία: Πώς τα χρήματα άλλαξαν ακόμη και την.. εμφάνιση
ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος περιουσία: Πώς τα χρήματα άλλαξαν ακόμη και την.. εμφάνιση

Τζεφ Μπέζος περιουσία: εφ Μπέζος εκτιμάται ότι έχει περιουσία που ανέρχεται σε 210 δισ. δολάρια και είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Ελον Μασκ.

Ο Τζεφ Μπέζος κατάφερε να. αντιστρέψει το χρόνο και χρόνια μετά αφότου συστήθηκε στο κοινό, κατάφερε να μοιάζει εμφανώς νεότερος. Νωρίτερα φέτος, αποκαλύφθηκε ότι ο δισεκατομμυριούχος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, υποστήριζε μια νεοφυή επιχείρηση που στοχεύει στην αντιστροφή της διαδικασίας γήρανσης.

Ο 57χρονος Τζεφ Μπέζος, ο οποίος χώρισε από την πρώην σύζυγό του Μακένζι Σκοτ το 2019, έδειχνε μαυρισμένος, γυμνασμένος και πολύ μακριά από τον… nerd εαυτό του που ήταν κάποτε, καθώς λιαζόταν με την σύντροφο Λόρεν Σάντσεθ στο νησί της Καραϊβικής. Ο Τζεφ Μπέζος εκτιμάται ότι έχει περιουσία που ανέρχεται σε 210 δισ. δολάρια και είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Ελον Μασκ.

Και εκτός από μια τεράστια περιουσία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει και μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή που είχε όταν συστήθηκε στο κοινό. Το FEMAIL εξέτασε πρόσφατα πώς ακριβώς ο Μπέζος μετατράπηκε από έναν… σπασίκλα της τεχνολογίας που έμοιαζε με έναν εκκολαπτόμενο επιχειρηματία σε έναν δισεκατομμυριούχο με προσεγμένη εικόνα. Οι φωτογραφίες πιο κάτω τον δείχνουν να περιβάλλεται από βιβλία, φορώντας την κλασική επιχειρηματική ενδυμασία της δεκαετίας του ’90, πουκάμισο και ψηλόμεσο παντελόνι chino.

O Tζεφ Μπέζος το 2000, καμία σχέση με το σήμερα

Τα ανοιχτά καστανά μαλλιά του φαίνεται τότε ότι είχαν ήδη αρχίσει να πέφτουν, ενώ τα φρύδια του ήταν τόσο πυκνά που… έσμιγαν. Μια εικόνα που απέχει από το λουκ του… ήρωα δράσης που έχει υιοθετήσει σήμερα ο δισεκατομμυριούχος Μπέζος και το κατέγραψε και ο φακός καθώς απολάμβανε τις διακοπές του στο σούπερ γιοτ του στην Καραϊβική. Κλειδί για την αναμόρφωση της εικόνας του Τζεφ Μπέζος ήταν η απόφασή του να ξυρίσει τα αραιωμένα μαλλιά του. Οπως γράφει το FEMAIL τα φρύδια του Μπέζος παραμένουν μαύρα, παρά το γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια. Η διαφορά πλέον, που γενικά τον κάνει να φαίνεται και νεότερο, είναι το γεγονός ότι πλέον έχει δύο και όχι ένα φρύδι! Κοινώς τα αραίωσε και καθάρισε το σημείο που έσμιγαν πάνω από τη μύτη του.

Το πάθος του Τζεφ Μπέζος με τη γυμναστική

Ίσως, όμως, η μεγαλύτερη αλλαγή στην εικόνα του Τζεφ Μπέζος τα τελευταία χρόνια είναι προφανώς η αφοσίωσή του στη γυμναστική. Με εντατική δουλειά, έχει αλλάξει πλήρως το σώμα του… Στα πρώτα του βήματα ο Τζεφ Μπέζος είχε λίγο πιο στρογγυλό πρόσωπο και λίγα κιλά παραπάνω. Καθώς άρχισε να πλουτίζει, άρχισε να προσέχει και την εμφάνισή του και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να χάσει κάποια κιλά. Μέχρι και που χώρισε ήταν ένας… αδύνατος κύριος. Μετά τη γνωριμία του με την νέα του σύντροφο Λόρεν Σάντσεθ και ίσως και λίγο νωρίτερα, από το 2017, όσο ήταν ακόμα με τη σύζυγό του Μακένζι, ο Μπέζος έχει φουσκώσει σημαντικά τους μύες του, διαθέτοντας το είδος της σωματικής διάπλασης που συνήθως έχουν οι… ήρωες δράσης.

8 ώρες ύπνος

Ο 57χρονος αποδίδει τη νέα του εμφάνιση στον πολύ ύπνο – οκτώ ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, την υγιεινή διατροφή και την πολύ γυμναστική.  Ο ζεστός καιρός στο St Barts αποκάλυψε την… σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο Τζεφ Μπέζος για να δείχνει πιο γυμνασμένος. Και φυσικά, η επιτυχία, έφερε για τον Τζεφ Μπέζος και αλλαγή γκαρνταρόμπας. Τα πρώτα χρόνια κυκλοφορούσε με το ίδιο… μίζερο σακάκι σε κάθε εκδήλωση που τον καλούσαν, αλλά καθώς ήρθε η επιτυχία και τα… εκατομμύρια, άλλαξε και η γκαρνταρόμπα.

Ο Μπέζος δεν άλλαξε μόνο το επίσημο ντύσιμό του αλλά και το… επιχειρηματικό.  Και μπορεί στην αρχή οι επιλογές του να ήταν σμόκιν και καλοραμμένα κοστούμια, ωστόσο, καθώς τα χρόνια περνούσαν ο Μπέζος άλλαξε εντελώς και το στιλ του. Εγινε εμφανώς πιο κουλ και εμφανίζεται συχνά να φορά μοντέρνα μαγιό, σορτς εμπνευσμένα από τη Χαβάη, t-shirts και γενικά ντύσιμο που δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα αυτή που είχε όταν πρωτο-συστήθηκε στο κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World of Modus (@worldofmodus)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις