Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη Λάιτ: Τι βρέθηκε στην κατοχή του ράπερ
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Λάιτ: Τι βρέθηκε στην κατοχή του ράπερ

Σύλληψη Λάιτ: Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τράπερ σε κατάστημα στο Κολωνάκι

Το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η παρουσία του τράπερ Light ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο γνωστός τράπερ, μετά την άσκηση δίωξης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Όπως μετέφερε η Ηρώ Καρυοφίλλη στο T-live, χθες το μεσημέρι άρχισε να διαρρέεται προς τα μίντια το βίντεο όπου απεικονίζεται ο Light με τα όπλα. Μάλιστα κατά τη διαρροή, υπήρξαν και συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως τι τύπου είναι τα όπλα, ότι υπάρχει σημείωση με τη σφραγίδα της αστυνομίας. Υπό διερεύνηση βρίσκεται και το ποιος διέρρευσε τις εν λόγω πληροφορίες

Έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τράπερ σε κατάστημα στο Κολωνάκι, όπου υπήρχε προγραμματισμένη live εμφάνισή του. Αμέσως, τον μετέφεραν στο τμήμα Εκβιαστών και εκείνος παρουσίασε τη δική του εκδοχή για τα τρία όπλα. Όπως ισχυρίστηκε, βρισκόταν σε μαγαζί όπου μοίραζε αυτόγραφα, όταν εντόπισε τρεις νεαρούς με όπλα οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είχαν τα όπλα που του είπαν ότι είναι ψεύτικα και τα χρειάστηκαν για οπτικοποίηση video clip.

Διέρρευσε το ροζ βίντεο του τράπερ Lamanif;

Έτσι, πάντα σύμφωνα με την εκδοχή του ίδιου, τους τα ζήτησε για να βγάλει βίντεο και φωτογραφίες. Όπως είπε η Ηρώ Καρυοφίλλη, οι Αρχές δεν πίστεψαν την εκδοχή του Light. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, στο σπίτι του τράπερ βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια, τα οποία πωλούνται νόμιμα αλλά ο ίδιος δεν είχε ιατρική συνταγή, ένα τσεκούρι, έναν φάρο για αυτοκίνητα, κάνναβη που ισχυρίζεται ο ίδιος ότι είναι φυτική αλλά στάλθηκε από τις Αρχές στο Χημείο του κράτους για δικονομικούς λόγους και περίπου 19.000 ευρώ σε μετρητά. Αξίζει να αναφερθεί, ότι κατά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο Light θα έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να καταθέτει στο τμήμα Εκβιαστών διότι κατηγορείται ότι ήταν εκείνος που διέρρευσε το “ροζ βίντεο” του τράπερ Lamanif, ο οποίος πριν από μήνες και μετά τη διαρροή του απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις