Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κάρολος Παπούλιας – ΣΥΡΙΖΑ: “Τι έλεγε το 2011 για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάρολος Παπούλιας – ΣΥΡΙΖΑ: “Τι έλεγε το 2011 για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη”

Κάρολος Παπούλιας - ΣΥΡΙΖΑ: Το ΚΙΝΑΛ παραθέτει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης το 2011.

Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2011 για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη όπου οι τότε αγανακτισμένοι φώναζαν προδότη τον Κάρολο Παπούλια, υπενθυμίζει το ΚΙΝΑΛ. Ειδικότερα, παραθέτει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης το 2011.

«Το μήνυμα ήταν σαφές να σταματήσει η εξόντωση της κοινωνίας, να σταματήσει ο κατήφορος της πατρίδας μας, να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια μας», υπενθυμίζει το ΚΙΝΑΛ ότι ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι τόνιζε πως «η μετατροπή τελικά της παρέλασης σε μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση ιερής αγανάκτησης και οργής είναι αντάξια των καλύτερων αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας για εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία».

«Οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν. Αποτελούν το καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για αυτό το τόπο. Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες», ανέφερε επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις