Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μόσιαλος – Παναγία: Ενόχληση Κυρανάκη, αιχμές για το ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος – Παναγία: Ενόχληση Κυρανάκη, αιχμές για το ΚΙΝΑΛ

Μόσιαλος - Παναγία: Ο Κυρανάκης κατηγορεί τον Μόσιαλο για προσβολή της πίστης.

Μετά την Ιερά Σύνοδο, τη δυσαρέσκειά του για την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου με την εικόνα της Παναγίας εξέφρασε και ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, κάνοντας λόγο για προσβολή της πίστης. Μόνο που στην κριτική του ο “γαλάζιος” βουλευτής μπλέκει τις πρόσφατες εκλογές του ΚΙΝΑΛ, τον Γιώργο Πανανδρέου και τη θητεία Μόσιαλου στην κυβέρνησή του.

“Το πρόβλημα με τον κο Μόσιαλο δεν είναι η απόφασή του να προσβάλει την πίστη μας στη γέννηση του Χριστού, παραμονή του εορτασμού της. Αυτό δείχνει απλά τον χαρακτήρα του. Το πρόβλημα είναι ότι παρότι επιστήμονας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτοί που “δεν πιστεύουν ότι υπάρχει covid” λόγω θρησκείας είναι λιγότεροι και από αυτούς που ψήφισαν Παπανδρέου για πρόεδρο ΚΙΝΑΛ. Ως πρώην Υπουργός του, αλλά και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας οφείλει να αντιληφθεί και τα δυο” έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση Μόσιαλου που προκάλεσε αντιδράσεις

Στην επίμαχη ανάρτηση ο καθηγητής του LSE “ανέβασε” ένα meme που απεικόνιζε την Θεοτόκο πάνω σε ένα γαϊδουράκι, να φορά μάσκα και να ρωτά τον Ιωσήφ: “Γιατί δεν φοράς μάσκα;”.

Εκείνος της απαντά: “Δεν πιστεύω στον κορονοϊό”.

“Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως ε; Αμάσητο το κατάπιες”, σχολιάζει η Θεοτόκος.

“Συμβαίνουν και αυτά” ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε ο κ. Μόσιαλος το σκίτσο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις