Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Φειδά σύζυγος: «Όταν γνώρισα τον άνδρα μου είπα… τι είμαι; Cougar;»
LIFESTYLE

Σίσσυ Φειδά σύζυγος: «Όταν γνώρισα τον άνδρα μου είπα… τι είμαι; Cougar;»

Σίσσυ Φειδά σύζυγος: «Λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα», είπε η Σίσσυ Φειδά.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε για την πρόταση που είχε για show, αλλά και για την οικογένειά της. «Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κάνεις διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα, αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Φτιάξαμε μια βίλα στο κέντρο του Λονδίνου που κοστολογήθηκε 75 εκατομμύρια λίρες.

Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση. Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου. Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά. Για τον σύζυγό της, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί με τον άντρα μου, έχουμε έντονο χαρακτήρα και ταμπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα  του είπα “τι είμαι; Cougar; Αφού δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε πως θα λέμε ότι εγώ σε κυνηγάω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις