Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Οικονομόπουλος – Χατζηνικολάου: Το ιχθυοπωλείο, το διαζύγιο των γονιών του και τα δύσκολα χρόνια
LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος – Χατζηνικολάου: Το ιχθυοπωλείο, το διαζύγιο των γονιών του και τα δύσκολα χρόνια

Νίκος Οικονομόπουλος - Χατζηνικολάου:Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και την μεγάλη του αδυναμία, τον παππού του, που δυστυχώς έχασε στο ξεκίνημα της καριέρας του… «Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Κάτω Αχαϊα. Εκεί πήγα σχολείο, εκεί έκανα τους παιδικούς μου φίλους. Ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα, δεν ήμασταν κάποια ευκατάστατή οικογένεια, αλλά όχι και ότι δεν είχαμε να φάμε. Ο παππούς μου έφυγε από τη ζωή το 2006, όταν ξεκίνησα στην δισκογραφία, απίστευτο, λες και μου έδωσε την ευχή του», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι πρώτες του δουλειές στο ιχθυοπωλείο

«Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου, με τους γονείς του πατέρα μου μεγάλωσα γιατί οι δικοί μου γονείς χώρισαν όταν ήμουν 7-8 χρονών… Δύσκολες καταστάσεις, δύσκολα χρόνια για μένα. Έπρεπε να δουλεύω από πολύ μικρός για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου αρχικά. Ξεκίνησα να εργάζομαι από τα 12. Δούλευα στην επιχείρηση του παππού που ήταν ψαράδικο, ιχθυοπωλείο. Πήγαινα τις μέρες που δεν πήγαινα σχολείο και φυσικά τα Σάββατα», αποκάλυψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Ο γνωστός τραγουδιστής θυμάται τους διαλόγους με τον παππού του: «Μου αρέσει να εργάζομαι, στο σχολείο δεν ήμουν ο καλύτερος μαθητής, τα παράτησα προς το τέλος γιατί ξεκίνησα να τραγουδάω από τα 17 μου. Από 6 ετών θυμάμαι έλεγα στον παππού μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, κάτι το οποίο έγινε. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή, συγγνώμη που είμαι έτσι απόλυτος, απλά ήξερα ότι έχω καλή φωνή, αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο, δικαίωμά του», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις