Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Οικονομόπουλος – εμβόλιο: Θα το κάνω όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας
LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος – εμβόλιο: Θα το κάνω όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας

Νίκος Οικονομόπουλος - εμβόλιο: "Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι", υποστήριξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος το καλοκαίρι είχε νοσήσει βαριά από κορονοϊό και χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο και να του χορηγηθεί οξυγόνο, ερωτώμενος για τη θρησκεία (μιας και ο ίδιος έχει δηλώσει ιδιαίτερα θρήσκος), έκανε μία αμφιλεγόμενη δήλωση. “Ακόμη και ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει νοσήσει, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά -όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό- δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι”, υποστήριξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι παραμένει ανεμβολίαστος. “Θα το κάνω το εμβόλιο όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας. Δεν κρύβω όμως τον φόβο μου, φοβάμαι, δεν αρνήθηκα όμως ποτέ την επιστήμη. Κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη, είναι λάθος”, ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις