Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπράτης καλάθια: “Χωρίς λόγο, έγινε αντιπαθής”, είπε η Τσιμτσιλή για το σχεδιαστή
LIFESTYLE

Μπράτης καλάθια: “Χωρίς λόγο, έγινε αντιπαθής”, είπε η Τσιμτσιλή για το σχεδιαστή

Μπράτης καλάθια: Αντιδράσεις προκάλεσε ο σχεδιαστής για την απάντηση που έδωσε, σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης του φετινού GNTM.

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Άγγελος Μπράτης, με τις δηλώσεις που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM και τις… κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, τόνισε σήμερα πως έγινε αντιπαθής. «Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσο αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς. Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες “τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;” Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε επίσης: «Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις, χωρίς λόγο, τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος».

Η δήλωση που εξόργισε

Ο κριτής του διαγωνισμού μόδας, μετά το τέλος του παιχνιδιού προχώρησε στις εξής δηλώσεις ενώπιον της κάμερας της εκπομπής “Super Κατερίνα”, οι οποίες απογοήτευσαν, θα έλεγε κανείς, την παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου: «Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια», είπε χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια τότε, δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις του σχεδιαστή.

«Μου είναι πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια», δήλωσε. Στη συνέχεια, μίλησε για τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως και η ίδια έχει τύχει να ψωνίσει τόσο από μεγάλους οίκους όσο και από καλάθια.

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω πάθει σοκ”

«Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη», εξήγησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις