Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου: “Τον πρώτο καιρό νόμιζα ότι δεν με συμπαθούσε”
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου: “Τον πρώτο καιρό νόμιζα ότι δεν με συμπαθούσε”

Βάσω Λασκαράκη - Αθηνά Οικονομάκου: Για την φιλία τους κι όσα τις δένουν μίλησαν οι δύο ηθοποιοί στο Mega Stories

Στο κλίμα των γιορτών, το Mega Stories της Τρίτης (21/12) με την Δώρα Αναγνωστοπούλου στο MEGA ήταν αφιερωμένο στη φιλία. Άνθρωποι που αγαπήσαμε μέσα από το θέατρο, την τηλεόραση, την μουσική και τον αθλητισμό, μας παρουσίασαν τους φίλους τους και τις κοινές τους ιστορίες. Μάθαμε πώς και γιατί διάλεξαν ο ένας τον άλλο και τι ήταν αυτό που τους ένωσε. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη είχαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία να μοιραστούν με τους τηλεθεατές. «Συναντηθήκαμε στα “Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό» αστειεύτηκε η ηθοποιός. Αυτό που την τράβηξε σε εκείνη ήταν η αισιοδοξία της και η στήριξη που παρείχε στα κοντινά της πρόσωπα. «Αν της πεις “αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει “μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη ξεχώρισε σε εκείνη την ακεραιότητά της. Όμως, γιατί πίστευε όταν πρωτογνωρίστηκαν ότι δεν τη συμπαθούσε;

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και σου προκαλεί ενδιαφέρον για να τη μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύπλοκη. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί και να μην με συμπαθεί. Που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένας άνθρωπος ηθικός και ακέραιος που είναι από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θες να έχεις δίπλα σου μία ζωή» είπε συγκινημένη και συγκίνησε και τη Βάσω Λασκαράκη.

Οι δυο τους δεν συνηθίζουν να τσακώνονται όμως κατά καιρούς πικράθηκαν από συμπεριφορές η μια της άλλης. Αυτό που λατρεύουν να κάνουν μαζί είναι να ταξιδεύουν. Οι δύο ηθοποιοί αντάλλασσαν τις σκέψεις τους για όσα έχουν μοιραστεί όλο αυτό το διάστημα κι η Βάσω Λασκαράκη άρχισε να δακρύζει: «Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Περισσότερο έχουμε γελάσει. Έχουμε γελάσει σε πολύ δύσκολες στιγμές.» «Κλαίμε αλλά τις περισσότερες φορές κλαίμε από τα γέλια. Δεν είμαστε σκληρές, είμαστε ειλικρινείς η μία με την άλλη χωρίς φόβο. Αυτό είναι που κρατά την σχέση μας τόσο ουσιαστική και αληθινή» συμπλήρωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις