Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2022 – Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι εντυπωσιακές αναλογίες, το ύψος και η ηλικία
LIFESTYLE

Survivor 2022 – Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι εντυπωσιακές αναλογίες, το ύψος και η ηλικία

Survivor 2022 - Αθηνά Ευμορφιάδη: Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μία από τις παίκτριες που θα δούμε στην ομάδα των Διασήμων στον φετινό κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΙ. Το εντυπωσιακό της παράστημα – με ύψος 1,80 – σίγουρα μαγνητίζει! Είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να συγκρατήσουμε πριν την δούμε να «κυλιέται» στους στίβους μάχης για το νικητήριο πόντο. Η 30χρονη Αθηνά δεν αστειεύεται. Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται πριν καν ακούσουν το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού!

Στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, την κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες όμως 8 χρόνια μετά αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της προς το kick boxing, σε μια απόφαση που εκ του αποτελέσματος κρίνεται σωστή, καθώς η Αθηνά Ευμορφιάδη διαπρέπει.Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάρει φωτογραφίες της που κόβουν την ανάσα καθώς οι αναλογίες της είναι απίθανες και διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλές άλλες γυναίκες ενώ μας δείχνει συχνά πυκνά και τον σύντροφό της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις