Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Πόσο πιθανό είναι αυτό, μήνυση 28χρονης σε βάρος του
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Πόσο πιθανό είναι αυτό, μήνυση 28χρονης σε βάρος του

Σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Νέες καταγγελίες.

Στην υποδιεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Θεσσαλονίκης κατέθεσε χθες η νέα καταγγέλλουσα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα η δεύτερη καταγγέλλουσα εντόπισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο με προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο, τα οποία είχε ανεβάσει ο πρώην «Ράδιο Αρβύλα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος με συγκεκριμένο προφίλ ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης επιχείρησε να σβήσει όλο το πορνογραφικό υλικό. Όμως ήταν τόσες πολλές οι αναρτήσεις του σε διάφορες ιστοσελίδες, που ακόμα και σήμερα υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν οι πρώην σύντροφοί του.

Μήνυση σε βάρος του Παναγιωτόπουλου από την 28χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η 28χρονη υπέβαλλε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμα βίντεο της στο διαδίκτυο αναμένεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και την σύλληψη του παρουσιαστή. Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε νωρίτερα ο δικηγόρος της 28χρονης Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, o οποίος ανέφερε ότι «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», είπε επίσης, συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Δεν απέκλεισε, μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, να είχε και οικονομικό όφελος από τα βίντεο που αναρτούσε. «Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα», τόνισε. Ο κ. Λύτρας είπε ακόμη ότι υπάρχουν αναρτημένα εννιά βίντεο της κοπέλας στο Διαδίκτυο, από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Εξήγησε ακόμη ότι πρόκειται για την κόρη φιλικού του ζευγαριού με την οποία είχε σχέσεις πριν αρκετά χρόνια.

Οι αποκαλύψεις για την άρρωστη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι πράγματι καταιγιστικές και καθημερινά αποκαλύπτονται νέες περιπτώσεις γυναικών που έπεσαν θύματά του, προδίδοντας την εμπιστοσύνη τους και προβαίνοντας σε πραγματικά άρρωστες πράξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις