Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυστηροποίηση μέτρων – Ξανθός: Τι ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηροποίηση μέτρων – Ξανθός: Τι ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηροποίηση μέτρων - Ξανθός: Επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο μέτωπο της πανδημίας την ώρα που η μετάλλαξη «Όμικρον».

Αυστηροποίηση των συνθηκών λειτουργίας των χώρων μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης ζήτησε στη Βουλή ο Ανδρέας Ξανθός. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας παρεμβαίνοντας στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας ανέφερε πως «πρέπει να πάμε σε αυστηροποίηση των συνθηκών λειτουργίας των χωρών μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης, δεν γίνεται να πηγαίνουμε με αυτό το κλίμα εφησυχασμού, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα το επόμενο διάστημα και θεωρώ ότι αυτό θα εξαντλήσει και τις τελευταίες αντοχές του συστήματος υγείας και των ανθρώπων».

Στην ομιλία του επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο μέτωπο της πανδημίας την ώρα που η μετάλλαξη «Όμικρον» επελαύνει και είπε: «Η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κατανοήσει ότι αυτή η κρίση, η πανδημία θα σοβεί για πολύ καιρό ακόμα και η διαχείριση της θέλει διαφορετική μεταχείριση. Όλες οι χώρες είναι σε συναγερμό, έχουν πιο ανθεκτικά συστήματα υγείας, σχεδιάζουν οριζόντια περιοριστικά μέτρα ενόψει γιορτών κι εμείς έχουμε διαφορετική κατεύθυνση. Ο κύριος Πλεύρης είπε ότι έχουμε ύφεση, από πού προκύπτει; Και λένε ότι δε χρειάζεται να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα και θα τα δούμε μετά τις γιορτές».

 

Δείτε ακόμη
Οι παλινωδίες της κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία λέει ο Ανδρουλάκης
Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – «Τρέχει να τα μαζέψει μετά τη θύελλα αντιδράσεων»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις