Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρέας Λοβέρδος – συγκέντρωση: «Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – συγκέντρωση: «Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά»

Ανδρέας Λοβέρδος - συγκέντρωση: Να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε τρίτος, με ποσοστό 25,98% (69.827).

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε σε ανοιχτή εκδήλωση υποστηρικτές και φίλους του και μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά την εκδήλωση, με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε το «ευχαριστώ» του, σε όλους όσοι υποστήριξαν την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, με τη θέση «συνεχίζουμε δυναμικά με σεμνότητα και ενότητα. Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά» ο Ανδρέας Λοβέρδος συνάντησε τους πολιτικούς του φίλους σε εκδήλωση, στην Πλάκα, στο Ξενοδοχείο Electra Palace, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ίδιος «θα είναι μπροστά στην πρώτη γραμμή ό,τι και αν συμβεί» για να κλείσει την ευχαριστήρια ομιλία του με τη φράση «Ζήτω η παράταξη! Ζήτω η Ελλάδα!». Να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε τρίτος, με ποσοστό 25,98% (69.827). Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε ακόμη
Απίστευτο ατύχημα στη Βουλή: Η ελληνική σημαία έπεσε στο… κεφάλι υπαλλήλου
Δωρεάν self test στις γιορτές -Τηλεργασία και ωράριο στη διασκέδαση από το 2022, αν χρειαστεί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις