Μιμή Ντενίση – Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου ζήτησε να παίξει στο θέατρο»

LIFESTYLE

Μιμή Ντενίση – Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μου ζήτησε να παίξει στο θέατρο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Μιμή Ντενίση - Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εγώ κάνω διακοπές στην Αλόννησο και ο άνθρωπος μου είχε πει ότι θέλει να παίξει στο θέατρο».

21.12.2021 | 21:32

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, αλλά από ό,τι φάνηκε τους τα είχε φυλαγμένα. Ο λόγος; Οι δύο παρουσιαστές εδώ και αρκετά χρόνια δεν παρακολουθούν τις θεατρικές της παραστάσεις. Έτσι, λοιπόν, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να «παίξει» στον αέρα μια δύσκολη… παράσταση, χωρίς πρόβα, η οποία χωρίστηκε σε τρεις πράξεις. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προσπάθησαν με χαμόγελο να αντιστρέψουν το κλίμα, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία…

Δείτε τι ειπώθηκε ακριβώς

1η πράξη

Μιμή: Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά.
Νάνσυ: Είπες τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε…
Μιμή: Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…
Θανάσης: Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο.
Μιμή: Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου.
Θανάσης: Τη συγγνώμη μας δεν την δέχεσαι;
Μιμή: Όχι, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις.
Θανάσης: Δεν έχουμε πάει.
Μιμή: Χτες σας έβλεπα.
Θανάσης: Γνωριζόμαστε 20 χρόνια, ειλικρινά συγγνώμη.
Νάνσυ: Γιατί δεν ρωτάς πόσα χρόνια έχουμε δει την Άννα Καρένινα;
Μιμή: Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!

2η πράξη

Νάνσυ: Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;
Μιμή: Υπάρχει κάτι που μας ενώνει;
Νάνσυ: Δεν μας ενώνει;
Μιμή: Όχι. Το μόνο ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο δεν μας ενώνει. Θα δείτε την ταινία γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση.

Επίλογος

«Τώρα σε δύο χρόνια που θα ξαναειδωθούμε, γιατί αν δεν πάτε να δείτε τίποτα, δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ», ξεκαθάρισε η Μιμή Ντενίση στο φινάλε.

Τι είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι αλήθεια ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αυτοπροταθεί να παίξει στο θέατρο;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την καλεσμένη της Μιμή Ντενίση. Η καταξιωμένη ηθοποιός είπε τα εξής: «Εγώ κάνω διακοπές στην Αλόννησο και ο άνθρωπος μου είχε πει ότι θέλει να παίξει στο θέατρο -εγώ έβλεπα έναν συμπαθητικό άνθρωπο στην τηλεόραση- όπως είχε πει και ο Σταρόβας και άλλοι άνθρωποι που δεν ήταν ηθοποιοί. Δεν είχα εγώ τώρα κάτι, είπα εντάξει. Πού να φανταζόμουνα»;

«Παιδιά εγώ όταν είδα όλα αυτά που γίνονταν στο θέατρο, μόνο εγώ και δυο τρεις άλλοι καθόμασταν σαν τους χαζούς και δουλεύαμε συνέχεια. Γύρω γινόταν της τρελής, αλλά δεν το γνωρίζαμε. Ξαφνιάστηκα πολύ με το μέγεθος των πραγμάτων», είπε η Μιμή Ντενίση για το #metoo.

Exit mobile version