Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM τελικός 2021: Κυβέλη, Όλγα ή Κωνσταντίνος;
LIFESTYLE

GNTM τελικός 2021: Κυβέλη, Όλγα ή Κωνσταντίνος;

GNTM τελικός 2021:Η επιστροφη της Βίκυς Κουλιανού και των 17 υποψηφίων που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, οι εντάσεις, η... ιερόδουλη Κυβέλη, οι απειλές του Κωνσταντίνου, τα τρία διαφορετικά shows, οι φωτογραφίες που εντυπωσίασαν και ο 5ος κύκλος

GNTM τελικός 2021: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε το Greece’s Next Top Model 2021 επικρατώντας στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μόδας των Κωνσταντίνου Τσαγκάρη και Όλγας Ντάλλα. Η Κυβέλη συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών του GNTM 4 με το τηλεοπτικό κοινό να μην ανατρέπει το τελικό αποτέλεσμα και να της δίνει το… στέμμα. Στα τελευταία μέτρα της διαγωνιστικής κούρσας, τα τρία μοντέλα έχοντας την υποστήριξη τόσο των κριτών και του coach τους, όσο και σημαντικών guests, όπως τo top model των ‘90s Βίκυ Κουλιανού αλλά και των διαγωνιζόμενων, που αποχώρισαν νωρίτερα από τον διαγωνισμό, έδωσαν μια μάχη στην πασαρέλα.

Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 ξεκίνησε με τους τρεις φιναλίστ να αποχαιρετούν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star λίγο πριν οδηγηθούν στο set της 3ης δοκιμασίας. Η Όλγα ξύπνησε με καλή διάθεση παρά την διαφορά που είχε από την Κυβέλη και ανακάλεσε στη μνήμη της τις καλές στιγμές που έζησε. Αντίθετα, η πρωτοπόρος στη βαθμολογία Κυβέλη έδειξε να είναι αρκετά δυσαρεστημένη από τους συμπαίκτες της καθώς όπως δήλωσε οι επαφές τους μέσα στο σπίτι δεν είναι καλές.

«Ένιωθα πάρα πολύ όμορφα που ήμουν πρώτη στη βαθμολογία άλλα τα δύο παιδιά δεν ήτανε. Εκεί που ανταλλάζαμε μία καλημέρα κόπηκαν όλα, κάνανε σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι. Άκουγα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος να λέει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν είναι ότι τα είχαμε βρει αλλά ήθελα να κλείσει όμορφα όλο αυτό… είναι πολύ άσχημο και ένα είδος ψυχολογικής πίεσης αλλά προσπαθώ να αποβάλλω όλη την αρνητική ενέργεια. Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχολογία μου όπως πρέπει σταθερή για ένα τελικό για να συνεχίσω να έχω την πρωτιά δεν θα με ρίξει τίποτα» δήλωσε η Κυβέλη.

GNTM τελικός 2021:Ένταση πριν το τέλος

Καθώς τα μοντέλα άφηναν πίσω τους το σπίτι αναφέρθηκαν και στον πέμπτο κριτή που θα είναι το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει όλη την εβδομάδα το μοντέλο που θα ήθελε να κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Opel Mokka.

Οι τρεις φιναλίστ συνάντησαν τους κριτές για να μάθουν το concept της 3ης δοκιμασίας, ωστόσο, πριν προλάβουν να μάθουν τι πρέπει να κάνουν, δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ τους. Με αφορμή την ερώτηση πώς περνάνε στο σπίτι τώρα που έμειναν μόνο τρεις και την απάντηση της Όλγας πως όλοι είναι μια χαρά, η Κυβέλη έδωσε την δική της οπτική, αναφέροντας πως δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα. Ο Κωνσταντίνος επενέβη τονίζοντας πως έχει κουραστεί κάθε φορά που η Κυβέλη είναι μπροστά στους κριτές πετάγεται για να τον μειώσει. Η Όλγα πήρε το μέρος του, ωστόσο η Κυβέλη αποκάλυψε στην κάμερα πως ο Κωνσταντίνος την αποκάλεσε “ιερόδουλη”.

Στο δεύτερο μέρος του τελικού επέστρεψε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία φορώντας μάσκα στάθηκε ξανά δίπλα στον Άγγελο Μπράτη, στην Ζενεβιέβ Μαζαρί και στον Δημήτρη Σκουλό. Οι κριτές ανακοίνωσαν στους τρεις φιναλίστ πως η 3η δοκιμασία περιλαμβάνει μια μεγάλη πασαρέλα, στην οποία θα πρέπει να περπατήσουν με διαφορετικά στυλ. Παράλληλα, σημαντική ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

GNTM τελικός 2021: Συμβουλές από παλιούς

Την ώρα που οι φιναλίστ προετοιμαζόντουσαν για την πασαρέλα επικοινώνησαν με βιντεοκλήση και με τον coach τους, Γιώργο Καράβα, ο οποίος προσπάθησε να εμψυχώσει τα τρία μοντέλα. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία συμβούλεψε τους Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνο όταν μπουν να ποζάρουν να έχουν ταπεινότητα στο μυαλό και στο σώμα έκρηξη, γιατί η μόδα είναι σαν ένα πολύχρωμο μπαλόνι που μια καρφίτσα μπορεί να το σκάσει και να πέσουν κάτω.

Στην δοκιμασία τους αυτή, οι φιναλίστ είχαν στο πλευρό τους, τους 17 υποψηφίους που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, οι οποίοι συμπλήρωσαν το catwalk. Τα μοντέλα στην πασαρέλα του τελικού του GNTM 4 είχαν να δοκιμαστούν σε τρία διαφορετικά shows. Η τριάδα περπάτησε φορώντας ένα ανδρόγυνο, ένα industrial και ένα υψηλής ραπτικής look και το ζητούμενο ήταν να διαφοροποιήσουν το περπάτημα και το ύφος τους. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από τις επιδόσεις των παικτών, αναφέροντας πως θα είναι δύσκολο το «έργο» τους να βαθμολογήσουν τον καθένα.

Ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός κλήθηκαν να βαθμολογήσουν την απόδοσή των μοντέλων. Με τις νέες βαθμολογίες να προστίθενται σε εκείνες των προηγούμενων δοκιμασιών η Κυβέλη κατάφερε να ξεφύγει των συναγωνιστών της με 113 βαθμούς έναντι 107 του Κωνσταντίνου και 105 της Όλγας. Ωστόσο τίποτα θεωρητικά δεν είχε κριθεί, καθώς υπήρχε άλλη μία δοκιμασία που θα βασιζόταν σε διαφημιστικό σποτ ενός προϊόντος, αλλά και η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

GNTM τελικός 2021: Παραλίγο… αποχώρηση

Το γεγονός ότι η Κυβέλη είχε υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και στην τρίτη δοκιμασία της πασαρέλας, έκανε τον Κωνσταντίνο να εκραγεί και να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του. Ο ίδιος είπε απευθυνόμενος στην Όλγα: «Πάμε; Πάμε σπίτι μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω στην Ζεν εγώ προσωπικά για αυτό το σχόλιο. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε μια οικειοθελή αποχώρηση, το πιστεύω. Εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, no joke. Είμαι έτοιμος για οικειοθελή». Σε ό.τι αφορά τη βαθμολογία των κριτών για το διαφημιστικό με το ποτό η Όλγα με τρία 10αρια και ένα 9άρι και ανέβηκε στους 144 βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος πήγε στους 146 και η Κυβέλη με 2 δεκάρια και δυο εννιάρια έφτασε στους 151 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή. Πλέον ο τελικός κριτής, το τηλεοπτικό κοινό, θα αποφάσιζε για το νικητή ή νικήτρια του GNTM 4.

Το κοινό έδωσε στον Κωνσταντίνο 4 βαθμούς και έφτασε τους 150 βαθμούς που τον έβαλε στην 3η θέση του βάθρου. Στην 2η θέση με 162 βαθμούς βρέθηκε η Όλγα και στην πρώτη με 169 η Κυβέλη. Κατά την διάρκεια του τελικού, προβλήθηκαν στιγμές και δηλώσεις των φετινών συμμετεχόντων, που ανέφεραν πόσο υπέροχα ένιωσαν που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό, ότι άξιζε η εμπειρία κι ότι πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά τους με το γεγονός ότι έμαθαν τόσα πολλά πράγματα από τον κόσμο της μόδας, με τον διαγωνισμό να συνεχίζεται και του χρόνου με τον πέμπτο κύκλο, έχοντας ως στόχο να βρει το επόμενο μοντέλο που θα φτάσει στην κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις