Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χάμιλτον – Φόρμουλα 1: Το unfollow του οδηγού στο σπορ από το Instagram
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάμιλτον – Φόρμουλα 1: Το unfollow του οδηγού στο σπορ από το Instagram

Χάμιλτον - Φόρμουλα 1: Ο Βολφ δήλωσε πως ελπίζει ο οδηγός του να μην αποχωρήσει από τo σπορ.

Το φινάλε της φετινής σεζόν της Formula 1 ήταν ένα από τα πιο δραματικά στην ιστορία του σπορ. Ο Μαξ Φερστάπεν πέρασε στον τελευταίο γύρο τον Λιούις Χάμιλτον και κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα. Όμως το προσπέρασμα ήρθε έπειτα από απόφαση του Διευθυντή Αγώνα, Μάικλ Μάσι, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Αρχικά η Mercedes έκανε ένσταση για το αποτέλεσμα του αγώνα, όμως οι αγωνοδίκες την απέρριψαν. Εν συνεχεία το ερώτημα ήταν αν θα προχωρούσε σε έφεση, όμως αυτό δεν έγινε. Η FIA από τη μεριά της ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τον χειρισμό των τελευταίων 5 γύρων του GP Άμπου Ντάμπι από τη Διεύθυνση Αγώνα.

Εν αντιθέσει, ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, δήλωσε δημόσια πως ο Μάικλ Μάσι έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Χάμιλτον. Επιπλέον η Mercedes σε ανακοίνωσή της, έθεσε υπεύθυνη την FIA για το αποτέλεσμα της έρευνας που θα διεξάγει. Ο Βολφ από τη μεριά του στη συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως τόσο ο ίδιος αλλά και ο Χάμιλτον δεν θα ξεπεράσουν αυτό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι. Μάλιστα αμφότεροι δεν εμφανίστηκαν στην ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων της FIA, με τον Βρετανό να κινδυνεύει με ποινή από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Το unfollow

Ο Χάμιλτον τώρα σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τη Formula 1, δείχνοντας τη δυσπιστία του στο σπορ. Από τη Mercedes o Βολφ δήλωσε πως ελπίζει ο οδηγός του να μην αποχωρήσει από τo σπορ. Μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ένα τεράστιο σοκ για τη Formula 1, καθώς μια αμφιλεγόμενη απόφαση από τον Διευθυντή Αγώνα οδήγησε στην ήττα του στον αγώνα και στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν για 57 γύρους στην πρωτοπορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις