Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Φραγκούλης μητέρα: “Δεν θυμόμουν το πρόσωπό της…”
LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλης μητέρα: “Δεν θυμόμουν το πρόσωπό της…”

Μάριος Φραγκούλης μητέρα: Καλεσμένος στην εκπομπή η «Η ζωή είναι στιγμές»

Στο πλατό της εκπομπής «Η ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και συγκίνησε, μιλώντας για τον αποχωρισμό από τους γονείς του, όταν και ήρθε από την Αφρική στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο διεθνούς φήμης Ελληνας ερμηνευτής αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε στο σχολείο για τον λόγο αυτό, αλλά και το πώς το αντιμετώπισε. «Οταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. (…) Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά, ακόμη δεν έχω πάρει τις απαντήσεις που ήθελα».

«Στο σχολείο, μου έκαναν bullying, γιατί έλεγα συνέχεια “θα έρθει η θεία μου να με πάρει” και έλεγαν ότι “ο Μάριος έχει μόνο θεία, δεν έχει μητέρα”», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Φραγκούλης, για να συμπληρώσει, συγκλονίζοντας:

«Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και έλεγα (στη θεία) “θέλω να σε λέω μαμά” και μου έλεγε “όχι έχεις τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις