Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιανός – Survivor 2022: Σήμερα η αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Γιώργος Λιανός – Survivor 2022: Σήμερα η αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Λιανός - Survivor 2022: Το ριάλιτι είναι ένα θέμα στο "Survivor" που δεν στήνεται! Είναι τι θα σου βγάλουν οι παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να αποχωρήσει για Άγιο Δομίνικο αφού θα παρουσιάσει το Survivor για δεύτερη σεζόν. Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του ανέφερε αν ο νέο κύκλος του ριάλιτι θα ακολουθήσει την περσινή συνταγή και τι διαφορετικό να περιμένουμε. Το περσινό «Survivor» είχε μεγάλες δόσεις ριάλιτι. Αυτή η συνταγή θα ακολουθηθεί και φέτος;

«Αυτό εξαρτάται από το τι θέλει να βγάλει ο κάθε παίκτης προς τα έξω. Έχει τύχει ομιλητικότατοι παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να είναι έξω από τα νερά τους, να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Έχουν έρθει κι άλλοι, που δεν είναι τόσο εξωστρεφείς, αλλά έχουν βγει λαλίστατοι, με πολύ καλό σχολιασμό και πειράγματα. Το ριάλιτι είναι ένα θέμα στο “Survivor” που δεν στήνεται! Είναι τι θα σου βγάλουν οι παίκτες, και κάθε φορά μπορεί να εκπλαγείς από έναν παίκτη που δεν είχες προσέξει και ξαφνικά βγαίνει πρωταγωνιστής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Όταν γνωρίζεις τους παίκτες για πρώτη φορά, καταλαβαίνεις ποιος έχει πιθανότητες να φτάσει στον τελικό;

«Όχι, γιατί είναι ένα παιχνίδι με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Μπορεί ένας άνθρωπος στην κανονική του ζωή να έχει μια ορισμένη συμπεριφορά, ενώ μπορεί να τον δεις και σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα και να έχει άλλη συμπεριφορά. Στο “Survivor” βγαίνει η αλήθεια του καθενός. Μέσα από την πίεση, τις κακουχίες, τον διαρκή αγώνα για την εξασφάλιση της τροφής, το να καταφέρεις μια νίκη που θα σου φέρει ηθική ανάταση, όλα αυτά βγάζουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα στη ζούγκλα. Νομίζω αυτή είναι και η μαγεία του παιχνιδιού.

Στη… Βίβλο του “Survivor” γράφει ότι μπορεί να έχεις τη συμμετοχή- μίας πορνοστάρ και ενός αποφοίτου του Χάρβαρντ. Και οι δυο αυτοί άνθρωποι, ασχέτως του τι κάνουν στην κοινωνία, εκεί θα βγάλουν διαφορετικό χαρακτήρα, εκεί θα βγει η μάχη της επιβίωσης. Δεν ξέρεις πραγματικά ποιος θα επικρατήσει, ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γιατί κάθε φορά η ψηφοφορία κρίνεται από το κοινό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Τι διαφορετικό να περιμένουμε αυτή τη σεζόν;

«Υπάρχουν πολλή όρεξη και πολλές ιδέες για να δούμε ωραίες ανατροπές! Έχει πολλά δημιουργικά πράγματα αυτό το παιχνίδι, τα οποία μπορεί να παρέμβουν και να φέρουν τη λεγάμενη ανατροπή. Και ο κόσμος θέλει να δει την τράπουλα να ανακατεύεται, να δει πράγματα να συμβαίνουν τα οποία δεν περίμενε», είπε στο Τηλέραμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις