Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τότεναμ – Europa Conference League: Αποκλείστηκε στα χαρτιά από την UEFA
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τότεναμ – Europa Conference League: Αποκλείστηκε στα χαρτιά από την UEFA

Τότεναμ - Europa Conference League: Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η UEFA αποφάσισε να αποκλείσει στα χαρτιά την ομάδα του Λονδίνου.

Η Τότεναμ φαίνεται ότι θα χάνει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Ρεν στο Conference League, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η UEFA αποφάσισε να αποκλείσει στα χαρτιά την ομάδα του Λονδίνου, μετά την αναβολή του τελευταίου της αγώνα, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού.

Η Τότεναμ δήλωσε αδυναμία αν αγωνιστεί κόντρα στη Ρεν, ζητώντας την αναβολή του παιχνιδιού, όπως συνέβη και στα παιχνίδια της στην Αγγλία. Η UEFA αποφάσισε όμως τελικά να δώσει το ματς στους Γάλλους στα χαρτιά, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία για να γίνει ξανά ο αγώνας, με τη Φίτεσε να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα play off του Conference League, στη θέση των “πετεινών”.

Πρόσφατα αναβλήθηκε και αγώνας μεταξύ Τότεναμ και Λέστερ

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην εβδομάδα η Τότεναμ, εκτός αυτού με τη Ρεν, είχε άλλον έναν ακυρωμένο αγώνα στα πλαίσια της Premier League: το παιχνίδι με τη Λέστερ, το οποίο ακυρώθηκε ανήμερα του ματς. Συγκεκριμένα, αν και η Λέστερ είχε αναφέρει ότι η Premier League απέρριψε αίτημα αναβολής του αγώνα της με την Τότεναμ, εν τέλει ανήμερα του ματς, υπήρξε εξέλιξη. Η Λέστερ έχει εννέα παίκτες εκτός λόγω κορονοϊού, ενώ και η Τότεναμ μετρά αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από Covid-19. Για τους «Σπερς», αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς είχαν προηγηθεί αυτό με τη Ρεν για το Europa Conference League την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτό με τη Μπράιτον το περασμένο σαββατοκύριακο για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Στη Μεγάλη Βρετανία παρουσιάζεται έξαρση της πανδημίας και αναστάτωση λόγω της παραλλαγής «Όμικρον», ενώ την περασμένη Δευτέρα (13/12), η Premier League ανακοίνωσε ότι μεταξύ 6 και 12 Δεκεμβρίου, 3.805 παίκτες και προσωπικό των συλλόγων της υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για Covid-19 και βρέθηκαν 42 νέα, θετικοί στον κορονοϊό, ο υψηλότερος εβδομαδιαίος αριθμός από τότε που άρχισαν να αναφέρονται δεδομένα τον Μάιο του 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις