Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιθυμούν την 4η θέση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιθυμούν την 4η θέση

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Στα αγωνιστικά, ο Σέρβος δεν υπολογίζει τον Χατζηθεοδωρίδη, που έχει ίωση.

Η βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ ταρακούνησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, που φιλοξενείται απόψε στις 19:30 (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) από τον Παναθηναϊκό, που θέλει να σπάσει επιτέλους το σερί τεσσάρων ηττών από τους Ηπειρώτες. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα ελέω της αναβολής της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και βρίσκεται στο -2 από τον ΠΑΣ, συνεπώς με νίκη θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει… ρεβεγιόν όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League 1 – έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο.

Στα αγωνιστικά, ο Σέρβος δεν υπολογίζει τον Χατζηθεοδωρίδη, που έχει ίωση, ενώ επιστρέφει μετά από τιμωρία ο Χουάνκαρ. Ο δε Ηρακλής Μεταξάς, έχει να αντιμετωπίσει τον… πονοκέφαλο της απουσίας του Εραμούσπε, που είχε ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλιγια, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάβσκι, Τριάδης Α., Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Μίνα, Μιλιντσεάνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις