Big Brother νικητής: Ο Νίκος Τακλής κέρδισε στο γνωστό ριάλιτι

LIFESTYLE

Big Brother νικητής: Ο Νίκος Τακλής κέρδισε στο γνωστό ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Big Brother νικητής: Ο Νίκος Τακλής ήπιε τελικά νερό από την πηγή.

18.12.2021 | 17:23

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Big Brother και ψήφισε τον Νίκο Τάκλη. Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα διεκδίκησαν την πρώτη θέση, με τον Νίκο τελικά να είναι εκείνος που ήπιε νερό από την πηγή.

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς συγκάτοικους του σπιτιού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος στο Big Brother.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Μετά από 16 εβδομάδες με 22 προσωπικότητες που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάλο Αδερφού, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία κορυφώθηκε για τα δύο ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την στιγμή της ανακοίνωσης όλοι περίμεναν να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού με κομμένη την ανάσα.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother είναι ο Νίκος Τακλής. Μάλιστα όταν ζητήθηκε από την Ευδοκία να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother δεν την άφηνε να φύγει. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως εχθές το βράδυ έριξε αυλαία άλλο ένα ριάλιτι παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το “The Bachelor” της τηλεόρασης του Alpha.

 

Ετικέτες
Exit mobile version