Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φουρθιώτης – Στεφανίδου συνέντευξη: Η προαναγγελία και η διάψευση του Alpha
ΕΛΛΑΔΑ

Φουρθιώτης – Στεφανίδου συνέντευξη: Η προαναγγελία και η διάψευση του Alpha

Φουρθιώτης - Στεφανίδου: Η προαναγγελία της συνέντευξης του Μένιου Φουρθιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου, η διάψευση του Alpha και η σύλληψη

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη σύλληψή του, έπειτα από μήνυση πρώην συνεργάτη του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ο πρώην παρουσιαστής, μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, αλλά και τον όρο που υπήρχε στη δικαστική απόφαση να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, απασχόλησε ξανά την επικαιρότητα, αλλά και τη δικαιοσύνη. Μάλιστα, η σύλληψή του έγινε την ημέρα που ο ίδιος είχε προαναγγείλει ότι θα προβληθεί συνέντευξή του στην τηλεόραση. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: “Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου στο TLIVE στον ALPHA θα μιλήσουμε για όλα μετά από 7 μήνες”.

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Documento”, Κώστας Βαξεβάνης. “Αν ισχύει και η Τατιάνα Στεφανιδου την ώρα που ο Φουρθιωτης υπογράφει συμβόλαια θανάτου εναντίον δημοσιογράφων, τον βγάζει σε συνέντευξη, τότε έχουμε φτάσει στον πάτο. Και θα αντιμετωπιστεί ως πάτος”, είχε γράψει στο twitter ο δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση εξαφανίστηκε

Ωστόσο, από το προφίλ του Φουρθιώτη εξαφανίστηκε η εν λόγω ανάρτηση και στη θέση της υπάρχει μια άλλη, όπου κάνει λόγο γενικά για την “πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά από 7 μήνες”, χωρίς να αναφέρει σε ποιο κανάλι…

Εντούτοις, η σύλληψή του δεν άφησε περιθώρια για τηλεοπτική εμφάνισή του, κάτι βέβαια που απαγορεύεται από τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί. Ωστόσο, η συνέντευξη δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά ούτε και από τον Alpha… Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, έπαιξε το θέμα με τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, χωρίς να κάνει ποτέ κανένα σχόλιο για οποιαδήποτε συνέντευξη. Ούτε τις προηγούμενες ημέρες έγινε κάποια αναφορά ή προώθηση μέσω τρέιλερ ή των σόσιαλ μίντια.

Από την πλευρά του Alpha, διαψεύδεται κατηγορηματικά οποιοδήποτε σενάριο ή πληροφορία για συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα με το topontiki.gr, η ενημέρωση, άτυπη μεν, επίσημη δε, από το κανάλι γίνεται και με την υποσημείωση ότι αν επρόκειτο να είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το γνώριζε η διεύθυνση ειδήσεων ενημέρωσης του σταθμού.

Η… φανταστική συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού στα “Αποκαλυπτικά”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από λίγες μέρες, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε προχωρήσει σε κατηγορηματική διάψευση ότι έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη “Αποκαλυπτικά” και συγκεκριμένα στο φύλλο της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η υποτιθέμενη συνέντευξη υπήρχε και στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο “Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα”. “Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!” έγραφε μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής.

Η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, στο tweet της, μιλά για πόλεμο λάσπης, δηλώνει ξεκάθαρα πως όχι μόνο δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη, αλλά και ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ της τον Μένιο Φουρθιώτη. “Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις