Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διαγραφή Κουρουμπλή: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγραφή Κουρουμπλή: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση Τσίπρα

Διαγραφή Κουρουμπλή: Σταθερός στις απόψεις του περί «δολοφόνων»

Σταθερός στις απόψεις του περί «δολοφόνων» για τους βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Newsbomb.gr, λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα. «Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής. «Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», είπε ο Παναγιώτηςε Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εξοργίστηκε νωρίτερα, με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, περί «δολοφόνων» από το βήμα της Βουλής και προχώρησε στη διαγραφή του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα, τηλεφώνησε στη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου η τελευταία να μεταφέρει το τελεσίγραφο του κ. Τσίπρα στον κ. Κουρουμπλή, πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δολοφόνων θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οικονόμου για διαγραφή Κουρουμπλή

«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις