Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπόρις Τζόνσον παιδιά: Με άρωμα από Ελλάδα το όνομα του νεογέννητου μωρού του
ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον παιδιά: Με άρωμα από Ελλάδα το όνομα του νεογέννητου μωρού του

Μπόρις Τζόνσον παιδιά: Η νεογέννητη κόρη του Βρετανού πρωθυπουργού έχει καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με τον πατέρα της που είναι κατάξανθος.

Το όνομα του νεογέννητου μωρού τους αποκάλυψαν σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, ενώ, μάλιστα, θα έχει και άρωμα από Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, το δεύτερο μωρό του ζευγαριού θα ονομάζεται Ρόμι Ίρις Σάρλοτ Τζόνσον. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Κάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όνομα Ρόμι προέρχεται από τη θεία της Ρόουζμαρι, ενώ το Ίρις είναι από τα ελληνικά που σημαίνει ουράνιο τόξο. Όσο για το τρίτο, πιθανότατα προέρχεται από τη μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού, Σάρλοτ Τζόνσον Γουόλ, η οποία πέθανε νωρίτερα φέτος.

Δεν του μοιάζει καθόλου

Η νεογέννητη κόρη του Μπόρις Τζόνσον πάντως, δεν φαίνεται να μοιάζει καθόλου με τον ίδιο καθώς έχει καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με το πρώτο τους παιδί, του Γουίλφρεντ ο οποίος είναι κατάξανθος όπως ο πατέρας του – αν και δεν έχουμε δει ακόμη το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Κάρι Τζόνσον, φαίνεται η νεογέννητη κόρη της στην καλαθούνα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον μεγάλο της αδερφό να την κοιτάζει. Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός «υγιούς κοριτσιού» σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 9 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον Κάρι έφερε στον κόσμο το 7ο παιδί του Βρετανού πρωθυπουργού, ένα υγιέστατο κορίτσι, την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, η ευτυχής αποκάλυψη έγινε από έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού: «Ο πρωθυπουργός και η κυρία Τζόνσον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση ενός υγιούς κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα. Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη τα πάνε πολύ καλά. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα μητρότητας του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους».

Η οικογένεια Τζόνσον

Το κοριτσάκι αυτό είναι το έβδομο παιδί του Μπόρις Τζόνσον, κάτι που επιβεβαίωσε μόλις τον Σεπτέμβριο μετά από πολλές εικασίες για το πόσα παιδιά έχει. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, ένα παιδί που γεννήθηκε το 2009 μετά από σχέση του με τη σύμβουλο τέχνης Έλεν Μακιντάιρ και άλλα δύο παιδιά με την τωρινή το σύζυγο.

Η Κάρι Τζόνσον ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Αποκάλυψε επίσης πως είχε μία αποβολή νωρίτερα φέτος και πως ένιωθε «απίστευτα ευλογημένη» που ήταν ξανά έγκυος. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον γεννήθηκε στα τέλη Απριλίου 2020, εβδομάδες μετά την έξοδο του Μπόρις Τζόνσον από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην εντατική με κορονοϊό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις