Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Διαγραφή Κουρουμπλή – Οικονόμου: Δε συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά – Η κορυφή του παγόβουνου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαγραφή Κουρουμπλή – Οικονόμου: Δε συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά – Η κορυφή του παγόβουνου

Διαγραφή Κουρουμπλή - Οικονόμου: Το αιχμηρό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη διαγραφή του Π. Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Οικονόμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σύρθηκε στην απόφαση διαγραφής Κουρουμπλή. Για να προσθέσει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη συμπεριφορά. «Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Με απόφαση Τσίπρα η διαγραφή

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν λίγο ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Είχαν προηγηθεί οι ακραίες αιτιάσεις του από το βήμα της Βουλής περί «δολοφονιών».  Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προκάλεσαν τις άμεσες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ, αλλά αποστάσεις έσπευσαν να πάρουν αμέσως και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και τον Νίκο Φίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παναγιώτη Κουρουμπλή επικοινώνησε προηγουμένως η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να του ζητήσει να ανασκευάσει, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, συμμετέχοντας στο Συμβούλιο των Ευρωσοσιαλιστών (PES). Κατόπιν αυτών, ο κ. Κουρουμπλής ετέθη εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις