Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητροκτονία Γρεβενών: Το 1995 σκότωσε τη γιαγιά του και το 2021 τη μητέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

Μητροκτονία Γρεβενών: Το 1995 σκότωσε τη γιαγιά του και το 2021 τη μητέρα του

Μητροκτονία Γρεβενών: Το νέο θύμα του ήταν ηλικίας 83χρόνων και όπως απεδείχθη από τη νεκροτομή, που ζήτησαν Εισαγγελέας και Αστυνομία, ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Η υπόθεση που συνταράσσει την κοινωνία των Γρεβενών, κινείται στα όρια του απίστευτου. Ένας 59χρονος, που το 1995 κατηγορήθηκε και συνελήφθη για ανθρωποκτονία με θύμα την γιαγιά του, συνελήφθη και πάλι το 2021, για τη δολοφονία της μητέρας του αυτή τη φορά! Το νέο θύμα του ήταν ηλικίας 83χρόνων και όπως απεδείχθη από τη νεκροτομή, που ζήτησαν Εισαγγελέας και Αστυνομία, ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γρεβενών γνωρίζοντας το παρελθόν του αλλά και υποψιαζόμενοι από τις κινήσεις του μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου της μητέρας του, γρήγορα έφθασαν στη σύλληψή του και σήμερα παραπέμπεται στον Εισαγγελέα.

Πέτρος Καρσιώτης
γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τα τοπικά Μέσα, ο γιος της άτυχης 83χρονης, κάλεσε γραφείο τελετών και ζήτησε να γίνει άμεσα η κηδεία της μητέρας του, την οποία είχε βρει δήθεν χωρίς αισθήσεις, αποδίδοντας τον θάνατό της σε παθολογικά αίτια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο υπεύθυνος του γραφείου του εξήγησε ότι δεν είναι αυτή η νόμιμη διαδικασία και ενημέρωσε σχετικά το Νοσοκομείο. Όπως προαναφέρθηκε οι Αρχές ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ως όφειλαν, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και χθες το μεσημέρι, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και ασφυκτικό θάνατο και πως η ώρα θανάτου της ήταν μεταξύ 11 το πρωί και μία το μεσημέρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις