Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Κανάκης – Χατζηνικολάου: «H αντίδρασή του ήταν άμεση, τίμια και ειλικρινής»
LIFESTYLE

Αντώνης Κανάκης – Χατζηνικολάου: «H αντίδρασή του ήταν άμεση, τίμια και ειλικρινής»

Αντώνης Κανάκης - Χατζηνικολάου: Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επικοινώνησε με την τηλεοπτική παρέα και είχαν όλοι μαζί συνομιλία μαζί της.

Μετά τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν προκαλέσει σάλο για όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε πρώην σύντροφό του, οι αποκαλύψεις αλλά και οι εξελίξεις συνεχίζονται. Σήμερα, ο Αντώνης Κανάκης, μετά την απόφασή του να ρίξει αυλαία νωρίτερα για την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για τις γιορτινές μέρες, ανέβασε ένα μήνυμα στο Facebook, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο κάποιες νέες εξελίξεις. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστή, χθες, μετά το τέλος της εκπομπής (14/12), η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, επικοινώνησε με την τηλεοπτική παρέα και είχαν όλοι μαζί συνομιλία μαζί της κατά την οποία τής εξέφρασαν την πλήρη συμπαράστασή τους. Ακόμα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 διαβάστηκε το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος με τα λόγια του έδειξε να πιστεύει τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά πως δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τη δράση του άλλοτε συνεργάτη τους. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την ώρα του δελτίου: «H αντίδραση του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του ήταν άμεση, ήταν τίμια, ήταν ειλικρινής αντίδραση και γι’ αυτό τούς τηλεφώνησε η κοπέλα, το θύμα. Γιατί ένιωσε αυτή την τίμια αντίδραση, ένιωσε την ειλικρίνειά τους. Ένιωσε ότι είναι σύμμαχοί της. Δεν θα τους τηλεφωνούσε διαφορετικά».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις