Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: 4χρονος παρήγγειλε παγωτό 1.200 δολαρίων και το έστειλε στη δουλειά του μπαμπά του
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: 4χρονος παρήγγειλε παγωτό 1.200 δολαρίων και το έστειλε στη δουλειά του μπαμπά του

Viral: Η παραγγελία παραδόθηκε στο πυροσβεστικό τμήμα της περιοχής

Ένας τετράχρονος στο Σίδνεϊ παρήγγειλε παγωτό αξίας άνω των 1.000 δολαρίων μέσω εφαρμογής και το έστειλε στο πυροσβεστικό τμήμα που εργάζεται ο μπαμπάς του. Μεταξύ αυτών που παρήγγειλε ήταν και μία τούρτα γενεθλίων αλλά και συσκευασίες παγωτού με τις αγαπημένες του γεύσεις. Ο 4χρονος Christian King χρησιμοποίησε το τηλέφωνο του πατέρα του για να παραγγείλει τα γλυκά αξίας 1.139 δολαρίων από το Gelato Messina στο UberEats τη Δευτέρα. Ο πατέρας του, είχε δώσει στο γιο του το τηλέφωνό του για να απασχοληθεί ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της κόρης του. Είπε ότι ο γιος του τον προειδοποίησε ότι σύντομα κάτι θα ερχόταν, αλλά εκείνος δεν τον πίστεψε μέχρι που ένας οδηγός ντελίβερι της UberEats κάλεσε τη γυναίκα του. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε τι συνέβαινε.

«Πρώτα από όλα νόμιζα ότι ήταν 139 δολάρια. Και μετά κοίταξα την απόδειξη. Ήταν 1.139 δολάρια και παραλίγο να πάθουμε με τη γυναίκα μου καρδιακή προσβολή. Κοίταξα την οθόνη περίπου 30 φορές. Μου είπε ότι παρήγγειλε μια τούρτα γενεθλίων για τον εαυτό του αλλά δεν τον πίστευα καν. “Έβγαλα καπνό από τα αυτιά για αρχή και ούρλιαζα. Έτρεξε στο δωμάτιό του πριν καν του το πω» λέει ο πατέρας του 4χρονου.

lighted happy birthday cake candle
«Διάλεξε αυτά που ήθελε. Δεν επέλεξε τυχαία» είπε.

Τα γενέθλια του Christian είναι τον Ιανουάριο, αλλά ο πατέρας του πιστεύει ότι ο μικρός τα σχεδίαζε εκ των προτέρων. «Παραγγέλλουμε πράγματα από το UberEats κάθε μέρα και προφανώς μας έβλεπε να το κάνουμε συνέχεια, αλλά ποτέ δεν το έκανε ο ίδιος. 1.200 σχεδόν δολάρια αργότερα, ήταν ένα μεγάλο σοκ». Η τεράστια παραγγελία παραδόθηκε στον πυροσβεστικό σταθμό του Newtown όπου εργάζεται ο King ως πυροσβέστης και είχε κάνει την τελευταία παραγγελία. Οι συνάδελφοί του δέχτηκαν την παραγγελία και αφαίρεσαν ό,τι είχαν από το ψυγείο για να αποθηκεύσουν τα γλυκά. Η UberEats συμφώνησε να επιστρέψει τα χρήματα της παραγγελίας όταν ο King και η σύζυγός του εξήγησαν τι είχε συμβεί.

Ο King είπε αρχικά στον γιο του ότι ο Άγιος Βασίλης δεν θα ερχόταν φέτος μετά την παραγγελία αυτή, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση έχει αλλάξει. «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η UberEats είπε ότι θα μας επιστρέψει τα χρήματά. Άρα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει» είπε.

Με πληροφορίες του Guardian
brown icing-covered cake with lighted candles
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις