Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: Ο πρωταθλητής χειμώνα είναι εδώ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Ο πρωταθλητής χειμώνα είναι εδώ

Super League: Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ τα πήγε πολύ καλά. Σημείωσε τις περισσότερες νίκες και από ατυχία έχασε την πρωτη θέση στον όμιλό του από την Άιντραχτ.

Ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός και μάλιστα με μεγάλη διαφορά απο τόν δεύτερο ΠΑΟΚ, έχει ήδη αναδειχθεί άτυπα πρωταθλητής χειμώνα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός, που προηγείται στη βαθμολογία, είναι στο +8 απο την δεύτερη ΑΕΚ (δεν περιλαμβάνεται ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) και έχει σημειώσει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ είναι αήττητος. Στα γκολ ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 24 και είναι μόλις ένα γκολ πίσω από την ΑΕΚ. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Να προσθέσω πως στις τελικές προσπάθειες είναι πρώτος με 164. Τον ακολουθεί ο Άρης με 157. Βέβαια στο ποσοστό ευστοχίας οι ερυθρόλευκοι είναι στην έκτη θέση με 14,63%. Εδώ προηγείται ο Παναθηναϊκός με ποσοστό 18,8%. Αλλά και στα σουτ εντός της εστίας ο Ολυμπιακός με 70 είναι δεύτερος, ενώ η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση με 72! Αντίθετα στις κεφαλιές με τον Σισέ, τον… αεροπόρο όπως τον λένε, ο Θρύλος με 35 ειναι πρώτος με δεύτερο τον ΠΑΟΚ που εχει 32. Στα κερδισμένα φάουλ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις… τελευταίες θέσεις. Έχει 172. Ο Παναθηναϊκός έχει 234 κερδισμένα φάουλ και κατέχει την πρώτη θέση.

Στα πέναλτυ οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει μόλις δύο. Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν 5. Και ο Παναθηναϊκός 4. Στα δοκάρια ομως ο Ολυμπιακός προηγείται με 10! Τον ακολουθεί ο ΟΦΗ με 7! Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ τα πήγε πολύ καλά. Σημείωσε τις περισσότερες νίκες και από ατυχία έχασε την πρωτη θέση στον όμιλό του από την Άιντραχτ. Έτσι τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσει σε νοκ αουτ παιχνίδια την ιταλική Αταλάντα. Στις 17 Φεβρουαρίου στην Ιταλία και στις 24 στον Πειραιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις