Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καταγγελίες για Παναγιωτόπουλο: Η Καίτη Γαρμπή δε μάσησε τα λόγια της
LIFESTYLE

Καταγγελίες για Παναγιωτόπουλο: Η Καίτη Γαρμπή δε μάσησε τα λόγια της

Καταγγελίες για Παναγιωτόπουλο: Η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση σχετικά με το θέμα μέσα από μια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Twitter.

Θέση πήρε η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για το revenge porn. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια κατακεραύνωσε το θύτη, το συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη στους «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος καταγγέλθηκε ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές του με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Η ανάρτηση στο Twitter

Η Καίτη Γαρμπή, για άλλη μια φορά, δε μάσησε τα λόγια της και έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter: «Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις