Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM τελικός 2021 – σπόιλερ 14/12: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα
LIFESTYLE

GNTM τελικός 2021 – σπόιλερ 14/12: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα

GNTM τελικός 2021 - σπόιλερ 14/12: Το πρώτο μέρος του τελικού θα παρακολουθήσουμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το παιχνίδι να μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή.

Το πρώτο μέρος του τελικόυ του reality μόδας θα παρακολουθήσουμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το παιχνίδι να μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή για το φετινό GNTM 4. Ουσιαστικά απόψε (14/12) θα παρακολουθήσουμε τους τρεις μεγάλους φιναλίστ μετά και τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Ειρήνης η οποία παρά τις προσπάθειές της να είναι εκείνη η μεγάλη φιναλίστ, δεν τα κατάφερε. Η νεαρή κοπέλα, μετά τη χθεσινή δοκιμασία, μία από τις τελευταίες του GNTM 4, η τριάδα του τελικού είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Οι τρεις παίκτες φυσικά και θα βάλουν και σήμερα στο μέρος του τελικού τα δυνατά τους για να ζήσουν το… όνειρο, αυτό για το οποίο παλεύουν να ζήσουν τους τελευταίους μήνες.

Όμως μόνο δύο θα διεκδικήσουν τελικά το μεγάλο έπαθλο. Να σημειώσουμε ότι τόσο η Όλγα και η Κυβέλη όσο και ο Κωνσταντίνος στη “θητεία” τους στο παιχνίδι, είχαν καταφέρει να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και το ταλέντο τους στον χώρο του μόντελινγκ, γι’ αυτό και κατάφεραν να διώξουν από το παιχνίδι τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Και η αλήθεια είναι πως ήταν σχεδόν από την αρχή και οι τρεις ανάμεσα στα φαβορί και αυτούς που ξεχώριζαν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε επίσης ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει γίνει το γύρισμα του τελικού, στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως απομένει το τελευταίο μισάωρο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του GNTM!

Τα δύο φαβορί του τελικού

Στον τελικό λοιπόν του φετινού GNTM 4 που θα προβληθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, θα βρεθούν τα δύο μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, η Όλγα Ντάλλα και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη να ολοκληρώνει την εμφάνισή του στο παιχνιδίσήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. O Κωνσταντίνος Τσαγκάρης από την αρχή ήταν από τους πολύ δυνατούς παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Οι δύο γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του ριάλιτι των μοντέλων, θα αναμετρηθούν στον τελικό. Απομένει να δούμε ποια θα κατακτήσει τον τίτλο. Η Όλγα Ντάλλα ή η Κυβέλη Χατζηευστρατίου;

Να σημειώσουμε ότι στον ημιτελικό της Δευτέρας (13/12) θα έμενε η τελική τριάδα, σε ένα επεισόδιο όπου ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε με μάσκα και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από το πλατό. Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέφτηκαν το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια. Μετά την φωτογράφιση οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο πλατό και άκουσαν τις κριτικές του Δημήτρη Σκουλoύ, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και του Άγγελου Μπράτη. Τελικά, αποφασίστηκε να μείνει εκτός τελικού η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία ήταν το golden pass του φετινού GNTM.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις