Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Λεμπέση – GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά από την αποχώρηση
LIFESTYLE

Ειρήνη Λεμπέση – GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά από την αποχώρηση

Ειρήνη Λεμπέση - GNTM 4: Στο bottom two βρέθηκε η Ειρήνη Λεμπέση και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια για το αποτέλεσμα.

Πριν από λίγες ώρες, η Ειρήνη Λεμπέση, δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση, με την οποία ευχαριστεί την παραγωγή του GNTM και τους κριτές για όλο το ταξίδι και την ευκαιρία που της δόθηκε. Ήταν το κορίτσι που από την πρώτη κιόλας audition κέρδισε τις καρδιές των κριτών του GNTM 4 και κατάφερε να κερδίσει το golden pass, το οποίο της εξασφάλισε την είσοδο στο σπίτι του διαγωνισμού.Η Ειρήνη Λεμπέση είναι ένα άκρως εντυπωσιακό μοντέλο, με μια αξιοζήλευτη εμφάνιση και έναν σπάνιο χαρακτήρα, τον οποίο έδειξε και τηλεοπτικά, μιας και ήταν μια από τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model, που ήταν πραγματικά επαγγελματίας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το ποια θα είναι εκείνα τα μοντέλα, που κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM 4. Στο bottom two βρέθηκε η Ειρήνη Λεμπέση και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια για το αποτέλεσμα. Η Ειρήνη δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφού το δεύτερο σετ της ήταν λίγο αδύναμο, και, όπως όλα δείχνουν, η στρατηγική του Κωνσταντίνου και της Όλγας έπιασε τόπο.

Η δημοσίευση του μοντέλου

Η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, με το οποίο αποχαιρετά τον διαγωνισμό και ευχαριστεί τους κριτές που της έδωσαν αυτήν την μεγάλη ευκαιρία. Όπως γράφει χαρακτηριστικά: “Ένα βήμα πριν τον τελικό… Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά… Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας… Ευχαριστώ όσους με στήριξαν , ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν. Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα . Κάθε τέλος ακολουθεί μια αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια .

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους 🤍”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις