Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρία Καρρά – Γιώργος Τράγκας: Στο πλευρό του μέχρι το τέλος
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Καρρά – Γιώργος Τράγκας: Στο πλευρό του μέχρι το τέλος

Μαρία Καρρά - Γιώργος Τράγκας: Στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια, στάθηκε “βράχος”, η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία Καρρά.

Τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα θρηνούν οι δικοί του άνθρωποι. Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό.  Η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, επίσης νόσησε, αλλά, όχι βαριά, κι έτσι βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι. Πρόκειται για την τρίτη του σύζυγο, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Τράγκα τα τελευταία 22 χρόνια.  Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές.

Οι δυο τους είχαν 29 χρόνια διαφορά ηλικίας

Ο Γιώργος Τράγκας είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι στο πρόσωπό της βρήκε το «λιμάνι» του. «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές» είχε πει.  Το ζευγάρι είχε γνωριστεί όταν η Μαρία Καρρά ως δημοσιογράφος είχε απευθυνθεί στον Γιώργο Τράγκα, ζητώντας του δουλειά. Ο ίδιος είχε πει για τη γνωριμία τους ότι εκείνη «ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ, δε με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα που λέγεται δημοσιογραφία και δε με παντρεύεσαι; Και μου λέει είστε τρελός κύριε.»

Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους, ήταν αχώριστοι, καθώς η εντυπωσιακή Μαρία Καρρά, βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα. Αν και μαζί δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά ο ιδεαλιστής δημοσιογράφος, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να υιοθετήσει 2 παιδάκια από τη Συρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις