Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Ανδρουλάκης: Τι ζήτησε τηλεφωνικά από τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Ανδρουλάκης: Τι ζήτησε τηλεφωνικά από τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Τσίπρας - Ανδρουλάκης: Οι δύο πολιτικοί κατά την τηλεφωνική τους κλήση συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του. Κατά τη συνομιλία που είχαν ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Σημειώνεται ότι χθες και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τη νίκη του, ενώ του ζήτησε να έχουν και κατ’ ιδίαν συνάντηση το προσεχές διάστημα.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία του κυρίου Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε το νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ για τη πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης «για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα. Όπως προαναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Σημειώνεται ότι στο 97,11% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης σάρωσε με 67,88% έναντι 32,12% του Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε ακόμη
Η δασκάλα του Νίκου Ανδρουλακη αποκαλύπτει γιατί τον μάλωνε στο σχολείο
Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης για την παράδοση-παραλαβή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις