Θεματοφυλακές Συντάγματος – όπλα: Οι φωτογραφίες που οδήγησαν σε έρευνα για εγκληματική οργάνωση

ΕΛΛΑΔΑ

Θεματοφυλακές Συντάγματος – όπλα: Οι φωτογραφίες που οδήγησαν σε έρευνα για εγκληματική οργάνωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εισαγγελική παραγγελία από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας

13.12.2021 | 15:37

Έρευνα για την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών των αυτοαποκαλούμενων «θεματοφυλάκων του Συντάγματος» έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ. Πριν από λίγο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε μεγάλη έρευνα για τη δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων ομάδων σε περιφέρειες εκτός της περιφέρειας Αττικής. Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια μεγάλης προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα ελεγχθεί εάν τελούνται ποινικά αδικήματα από τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, όπως διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ακόμα και εγκληματική οργάνωση.

Οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα του παραλόγου, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Το iefimerida.gr παρουσιάζει φωτογραφίες από την “στρατιωτική” εκπαίδευση της ομάδας των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος» οι οποίοι συνεκπαιδεύονται με έφεδρους στρατιωτικούς. Να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επικίνδυνων και παραλόγων ανθρώπων, ή κάποια μέλη της, συμμετείχαν στην αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, τον οποίο έδεσαν πισθάγκωνα και έσυραν στο τμήμα, όπου τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Την ομάδα «θεματοφύλακες του Συντάγματος» είχαν καλέσει γονείς-αρνητές, που ήθελαν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Φωτογραφίες: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» με όπλα στα χέρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στους κόλπους των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» υπάρχουν αρκετοί έφεδροι στρατιωτικοί ενώ κάποιοι από τους εκπαιδευτές σχετίζονται και με την οργάνωση «ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ» της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 13.12.2021 | 15:37
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 13.12.2021 | 15:37
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 13.12.2021 | 15:37
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 13.12.2021 | 15:37
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 13.12.2021 | 15:37
Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στο Χαϊδάρι 13.12.2021 | 15:37
Θρασύτατη διάρρηξη στα Πεύκα Θεσσαλονίκης 13.12.2021 | 15:37
Tέσσερις Αμερικανοί και ένας Έλληνας οι επιβάτες του ελικοπτέρου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης 13.12.2021 | 15:37
Exit mobile version